Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analistii financiar-bancari: 2018 este cel mai bun an pentru listarea la bursa

Adevărul Adevărul,
Analistii financiar-bancari: 2018 este cel mai bun an pentru listarea la bursa

Firmele din Romania ar trebui sa-si creasca gradul de capitalizare, iar 2018 este un an foarte bun pentru listarea la bursa, au declarat analistii prezenti la evenimentul Cum vor arata indicatorii macroeconomici ai Romaniei in 2018?, organizat de Bursa de Valori Bucuresti BVB) impreuna cu Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR). continuă pe Adevărul

Anul 2018 este cel mai bun pentru listarea la bursa

Anul tocmai inceput este cel mai bun pentru listarea companiilor la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in contextul in care se asteapta cresterea costului banilor, a declarat, ieri, Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR), in cadrul unei conferinte de presa.

Panasonic GH5s este cel mai bun mirrorless pentru filmari 4K cu HDR

Seria de camere Lumix GH5 a devenit foarte populara printre videografi in ultimii ani, iar noul model GH5s este mai capabil ca niciodata. Lumix GH5 a fost inca de la inceput o camera ce punea accent pe abilitati de captura video, dar versiunea actualizata GH5s extrapoleaza acele particularitati. Noul model utilizeaza un senzor de 10,2 [].

Este cel mai bogat fotbalist al planetei. Nu este nici Messi, nici Cristiano Ronaldo

E inca junior, dar spera ca in curand sa bifeze primele minute in Premier League. Pana la 19 ani si-a trecut in CV Chelsea si Leicester, doua campioane ale Angliei. El este Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din.

Nominalizari BAFTA 2018: Gods Own Country, cu actorul roman Alec Secareanu in rol principal, concureaza pentru titlul de Cel mai bun film britanic

Filmul The Shape of Water, regizat de Guillermo del Toro, a primit cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA 2018, in timp ce Gods Own Country, in care unul dintre rolurile principale este interpretat de actorul roman Alec Secareanu, concureaza la categoria Cel mai bun film britanic.

Acer Swift 7 e cel mai subtire laptop din lume

Orice gadget se promoveaza mai usor daca este insotit de superlative absolute, iar conform producatorului, Acer Swift 7 este cel mai subtire laptop. S-ar putea sa nu-ti mai fi schimbat de mult timp laptopul si este posibil ca Acer sa nu fie primul pe lista priorirtatilor tale. Cu toate acestea, cel mai recent ultra portabil [].

Cel mai mare sindicat german, in greva

IG Metall, cel mai mare sindicat din Germania, a demarat ieri o serie de greve, solicitand o majorare salariala de 6% pentru cei 3,9 milioane de membri ai sai din sectorul electric si al metalurgiei, precum si posibilitatea reducerii saptamanii de lucru de la 35 la 28 de ore, pentru un echilibru mai bun intre munca si viata, transmite AFP, conform Agerpres .

Orgasmul, cel mai bun analgezic

E ceva ce sta intre tine si o lume plina de lucruri productive: un orgasm! Daca multi dintre oameni vad sexul ca pe activitate recreativa, lasa-ne sa-ti deschidem o portita, pe care, poate, n-ai fi avut curaj sa privesti. Orgasmul ca o necesitate zilnica.

VIDEO Ultimul punct al partidei dintre Halep si Siniakova. Am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a castigat al 16-lea trofeu al carierei la simplu, dupa ce s-a impus in finala cu sportiva ceha Katerina Siniakova, scor 6-1, 2-6, 6-0.

Cat curent ar putea produce cel mai mare parc eolian din lume

Cel mai mare parc eolian din lume este, fireste, un plan olandez, iar energia electrica produsa aici ar putea depasi cateva recorduri. Olandezii sunt destul de ambitiosi cand vine vorba de centrale eoliene; au facut o multime de progrese in ultimii ani si incearca sa atinga limitele impuse de UE in ceea ce priveste energia [].

Lira - stabila, volatilitatea monedei atinge cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Volatilitatea monedei britanice, lira sterlina, se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, ceea ce arata ca pentru investitori acordul referitor la perioada de tranzitie dupa iesirea tarii din UE Brexit) este ca si parafat, potrivit Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )