Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fast food pe Bursa de Valori Bucuresti. Operatorul KFC, Pizza Hut si Taco Bell isi anunta listarea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fast food pe Bursa de Valori Bucuresti. Operatorul KFC, Pizza Hut si Taco Bell isi anunta listarea

Dupa 20 de ani in care aproape nicio companie din industria alimentara nu s-a listat pe Bursa de Valori Bucuresti, Sphera Franchise Group, operatorul brandurilor KFC, Pizza Hut si Taco Bell, si-a anuntat intentia de a desfasura un IPO. Compania cu. continuă pe Wall-Street Ro

Proprietarul Pizza Hut, KFC si Taco Bell se listeaza pe Bursa de Valori Bucuresti

Sphera Franchise Group, compania care detine in Romania francizele KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell, si-a anuntat intentia de a se lista pe Bursa de Valori Bucuresti, in cadrul ofertei publice initiale IPO) urmand sa fie vandute.

Operatorul brandurilor KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell anunta intentia de listare la Bursa de Valori

Sphera Franchise Group S. , operatorul brandurilor KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell, a anuntat luni dimineata intentia de listare la Bursa de Valori Bucuresti printr-o oferta publica de vanzare a aproximativ 25% din numarul total de actiuni emise de companie. De asemenea, compania opereaza si franciza KFC in Republica Moldova si in doua regiuni in Nordul Italiei. Detinatorii finali ai companiei sunt Radu Dimofte 43,67% detinere indirecta), Lucian Vlad 33,33% detinere indirecta) si Nicolae Badea 23% detinere indirecta).

Sphera Franchise Group anunta intentia sa se listeze la BVB

Sphera Franchise Group SA, care reuneste sub umbrela sa companiile care detin brandurile KFC, Pizza Hut si Pizza Hut, a anuntat, astazi, intentia sa lanseze o oferta publica initiala de actiuni ordinare existente si sa se listeze la Bursa de Valori Bucuresti.

Angajata unui celebru lant de restaurante fast-food a luat la bataie o femeie care avea un copil in brate - VIDEO

O angajata a unui celebru lant de restaurante fast-food a luat la bataie o femeie care era cu copilul ei in brate, mirror. co. uk. Cele doua au inceput sa se certe, iar dupa un schimb apring de.

Daniela Serban paraseste BVB pentru McGuireWoods

Daniela Serban, directorul Departamentului de Relatii Publice si Relatii cu Investitorii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), paraseste operatorul pietei de capital pentru McGuireWoods, unde va fi coordonator relatii publice si comunicare strategica.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )