Libnet.ro
UNICEF

17:15

Fondul Proprietatea: Listarea Hidroelectrica nu va avea loc in acest an

Hotnews Hotnews,
 Fondul Proprietatea: Listarea Hidroelectrica nu va avea loc in acest an

Fondul Proprietatea nu se asteapta ca listarea Hidroelectrica sa aiba loc in acest an, procesul presupunand o serie de pasi, printre care alegerea unui consiliu de supraveghere cu mandat plin, a declarat, miercuri, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si Manager de Fond, Fondul Proprietatea, citat de Agerpres. Nu ne asteptam ca listarea Hidroelectrica sa aiba loc. Ne-am angajat activ in acest proces, dar pentru anumite motive nu a avut loc si un asemenea proces necesita vointa politica de la nivelul cel mai inalt ca sa mearga inainte. Sigur, trebuie indeplinite unele conditii, una dintre acestea fiind un alegerea unui consiliu de supraveghere cu mandat plin, a spus Johan Meyer. Vezi in atasament prezentarea de miercuri a lui Johan Meyer. continuă pe Hotnews

Konieczny (Fondul Proprietatea): Suntem foarte ingrijorati de situatia CEO, este la un pas de faliment

Fondul Proprietatea s-a aratat miercuri ingrijorat de situatia in care se afla Complexului Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, despre care Greg Konieczny, manager al Fondului Proprietatea, spune ca este la un pas de faliment.

Radu Banciu: Nu cred ca va avea loc o revocare a Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu conferinta de presa maraton sustinuta de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si a precizat ca el nu crede ca va avea loc o revocare a.

Casa Regala Britanica a facut anuntul mult asteptat: Unde va avea loc casatoria Printului Harry cu Meghan Markle

Casa Regala Britanica a oferit noi informatii despre nunta Printului Harry cu Meghan Markle, care se va desfasura pe 19 mai. Ceremonia religioasa va avea loc in capela Sfantului Gheorghe a castelului.

Cand va avea loc Congresul extraordinar al PSD

Social-democratii au votat, in sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD, care s-a incheiat, dupa aproximativ trei ore, ca in 10 sau in 17 martie sa aiba loc Congresul extraordinar al PSD cerut de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )