Libnet.ro
UNICEF

18:30

Pietele Emergente Urmatorul club din care va face parte Romania

Adevărul Adevărul,
Pietele Emergente Urmatorul club din care va face parte Romania

Compania care ar putea face trecerea Romaniei la statutul de piata emergenta este Hidroelectrica, iar cea mai inteleapta decizie pe care o poate lua statul este listarea ei cat de repede posibil, deoarece altfel ar putea trece multi ani pana cand sectorul privat ar putea plasa piata de capital intr-o pozitie demna pentru o promovare de statut, arata Johan Meyer, Co-CEO si Co-Manager Fondul Proprietatea, intr-o opinie transmisa Adevarul. continuă pe Adevărul

Se confirma: TERORISTII din Spania pregateau un DEZASTRU de si mai mari proportii! Ce au aflat anchetatorii

Potrivit unei surse judiciare citate de AFP, unul dintre suspectii atacului de la Barcelona a confirmat ca celula jihadista din care face parte pregatea un atentat de si mare amploare, anunta RT. Pe 19 august,.

Ce afaceri au cele 16 fabrici de medicamente din Romania care fac parte din PRIMER

Principalii producatori de medicamente cu facilitati de productie in Romania au anuntat in luna mai a acestui an infiintarea Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), cu scopul de a conlucra pentru ca Romania sa.

Bill Gates si Richard Branson investesc intr-o firma care face carne in eprubeta, un nou curent al tehnologiilor alimentare

Un start-up infiintat in 2015 de un medic cardiolog a reusit sa-i atraga drept investitori pe miliardarii Bill Gates si Richard Branson. Startupul Memphis Meats, de la San Francisco, produce carne pentru consum, prin biotehnologii, fara sa fie nevoie de creserea si sacrificarea animalelor - un nou curent in afacerile alimentare din America.

Un autocar cu muncitoare sezoniere romance s-a rasturnat in Germania: 44 de persoane ranite, din care sase sunt in stare grava. Primele imagini de la fata locului

Sase persoane au fost ranite grav miercuri dupa ce un autocar in care se aflau muncitoare sezoniere romance s-a rasturnat in landul german Saxonia Inferioara, in nord-vestul tarii,.

Catalin Tolontan: Stadionul din care castiga doar unii. Cati bani pierde Primaria Capitalei

Pana cand Primaria Capitaiei va impune procent din incasari, evenimentele de pe Stadionul National vor fi, de fapt, subventionate de contribuabili, scrie jurnalistul Catalin.

Urgent Cargus ia 134 milioane lei de la BCR si OTP, din care va refinanta imprumuturile existente

Compania de curierat Urgent Cargus, controlata de fondul de investitii Abris Capital Partners, a primit uncredit sindicalizat de 134 milioane lei 29,3 milioane euro) de la Banca Comerciala Romana BCR) si subsidiara din Romania a bancii ungare OTP Bank, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3327 seconds )