Libnet.ro
UNICEF

21:30

Una dintre cele mai profitabile companii romanesti, pe cale de a fi inghitita de ALDE

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai profitabile companii romanesti, pe cale de a fi inghitita de ALDE

ALDE este pe punctul de a obtine majoritate in consiliul de administratie al Electrica, unul dintre cei mai mari furnizori de electricitate din Romania, astfel ca aceasta companie va fi politizata complet, acuza Gabriel Dumitrascu, fost sef al privatizarii din Ministerul Economiei si unul din cei care a ajutat la listarea companiei, dar si specialisti din domeniu. continuă pe Adevărul

Una din cele mai profitabile companii romanesti, pe cale de a fi inghitita de ALDE

ALDE este pe punctul de a obtine majoritate in consiliul de administratie al Electrica, unul dintre cei mai mari furnizori de electricitate din Romania, astfel ca aceasta companie va fi politizata complet, acuza Gabriel Dumitrascu, fost sef al privatizarii din Ministerul Economiei si unul din cei care a ajutat la listarea companiei, dar si specialisti din domeniu.

S-a stins cu aceeasi discretie cu care a trait!. Ionut Vulpescu, in lacrimi dupa ce una dintre cele mai reprezentative figuri ale culturii a incetat din viata

Ministrul Ionut Vulpescu a tinut sa transmita un gand si un mesaj dupa ce muzicologul Anca Florea a incetat din viata. S-a stins, cu aceeasi discretie cu care a trait, muzicologul Anca.

Declaratia socanta a unui fost preot roman: Pupatul unor cadavre ciopartite este una dintre cele mai odioase forme de exprimare a unor aspiratii umane

Un fost preot cunoscut in mediul online drept Ion Aion critica fanatismul crestinilor romanilor, care au ajuns sa venereze moaste cum n-a vazut tot Evul Mediu. Reactia acestuia a.

Pupatul unor cadavre ciopartite este una dintre cele mai odioase forme de exprimare a unor aspiratii umane. Preotul ateu revine cu declaratii socante

Ilie Toader, care a publicat Spovedania unui preot ateu sub pseudonimul Ion Aion a luat atitudine fata de pelerinajul ortodox de la Sf. Parascheva intr-o postare recenta pe Facebook: Dar.

Depresia majora, una dintre cele mai grave boli

Depresia este una dintre cele mai frecvente boli cu care se confrunta oamenii astazi. Cu toate acestea, impactul sau continua sa fie tacut si discret, o realitate inconfortabila careia nu toata lumea stie sa ii faca fata sau despre care doreste sa vorbeasca.

Premiera in lumea stiintifica: A fost descoperit unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului (VIDEO)

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului a fost descoperit de oamenii de stiinta. in premiera, cercetatorii au putut observa fuziunea a doua stele neutronice, un veritabil foc de.

Vine barza in casa unuia dintre cele mai indragite cupluri (FOTO)

John Legend si sotia lui, Chrissy Teigen, au devenit, dupa multe incercari, parintii unei fetite pe nume Luna. Cei doi fac parte printre cele mai indragite cupluri dintre celebritatile.

FOTO Cum arata unul dintre cele mai moderne blocuri operatorii din Romania. Lucrarile au costat peste noua milioane de lei

Dupa cinci ani de munca si investitii, a fost inaugurat unul dintre cele mai modern blocuri operaorii, din Romania, dedicate urologiei. Noua sectie care poate fi comparata cu cele mai dotate sectii de urologie din Europa, urmand ca medicii sa realizeze interventii minim-invazive, unele dintre ele in premiera.

Verdictul dur al unui fost preot roman: Pupatul unor cadavre ciopartite este una dintre cele mai odioase forme de exprimare a unor aspiratii umane

Intr-un mesaj postat pe Facebook, un fost preot cunoscut in mediul online drept Ion Aion critica bigotismul romanilor, care au ajuns sa venereze moaste cum n-a vazut tot Evul Mediu. Reactia acestuia a venit intr-un moment in care opinia publica dezbatea intens fenomenul Arsenie Boca, un simplu carismatic in opinia absolventului de Teologie care a lepadat haina preoteasca, pentru a scrie cartea Spovedania unui preot ateu.

FOTO Cladirile care fac din Timisoara unul dintre cele mai frumoase orase din Romania

Chiar daca multe dintre cladirile istorice din oras sunt inca in paragina, Timisoara se poate lauda cu multe cladiri istorice superbe care ii dau orasului un farmec aparte.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )