Libnet.ro
UNICEF

12:15

Viorel Catarama intra pe bursa, dupa 11 ani de analiza a pietei

Adevărul Adevărul,
Viorel Catarama intra pe bursa, dupa 11 ani de analiza a pietei

Producatorul de mobila Elvila, controlat de omul de afaceri Viorel Catarama, face primii pasi concreti pentru listarea la bursa, operatiune gandita de 11 ani, dar niciodata lansata. Acum, compania isi pune in practica planul pentru a veni pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti. Din 2013, Elvila, pe piata inca din 1990, a reintrat pe profit, dupa o cadere de 2 ani, scrie Profit. ro. continuă pe Adevărul

Legendara pianista Martha Argerich revine pe scena Festivalului Enescu 2017 dupa zece ani

Marea pianista Martha Argerich revine pe scena Festivalului International George Enescu 2017, dupa zece ani, si va sustine un concert la Sala Palatului, alaturi de Royal Philharmonic Orchestra, sub bagheta.

Viorel Catarama vrea sa listeze Elvila pe bursa

Producatorul de mobila Elvila, controlat de omul de afaceri Viorel Catarama, ar putea sa se listeze pe piata AeRO, administrata de Bursa de Valori Bucuresti, actionarii urmand sa ia o decizie in acest sens la AGA de luna viitoare.

Un baiat de 11 ani si parintii sai au murit dupa ce au cazut intr-un crater vulcanic de langa Napoli

Un baietel de 11 ani si parintii sai au murit dupa ce au cazut intr-un crater vulcanic de langa Napoli, noteaza The Guardian. Presa italiana scria ca baiatul a intrat intr-o zona interzisa de la Solfatara di Pozzuoli, unul dintre cei 40 de vulcani din zona Campi Flegrei de la vest de Napoli.

Dana Deac, o poveste de viata a carei forta inspira: dupa 10 ani, vedeta se confrunta din nou cu cancer

Boala care i-a schimbat viata acum zece ani a revenit, in alta forma. Prin blogul danadeac. com, jurnalista care a invins cancerul de patru ori pana acum spune ca doreste sa isi spuna povestea spre a fi de ajutor sau pentru a-i inspira pe cei ce nu vad solutia din cauza grijilor.

Dana Deac, o poveste de viata a carei forta inspira: dupa 10 ani, vedeta se confrunta din nou cu cancerul

Boala care i-a schimbat viata acum zece ani a revenit, in alta forma. Prin blogul danadeac. com, jurnalista care a invins cancerul de patru ori pana acum spune ca doreste sa isi spuna povestea spre a fi de ajutor sau pentru a-i inspira pe cei ce nu vad solutia din cauza grijilor.

Cum si-a terorizat un adolescent familia pentru a nu fi denuntat pentru viol. Si-a batjocorit cu salbaticie sora de 11 ani si a bagat frica in parinti

Un adolescent a fost condamnat dupa ce si-a violat cu bestialitate, sora mai mica. Tanarul isi teroriza familia de ani de zile. Si-a amenintat mama cu un cutit si a fost banuit ca si-a batut tatal. Copila a ramas cu traume in urma violului.

Dana Deac a dezvaluit ca, dupa zece ani, are din nou cancer: Nimeni nu mi-a spus ca in urma iradierilor e posibil sa faci un alt tip de cancer

Apreciata realizatoare de televiziune Dana Deac, in varsta de 55 de ani, a dezvaluit, ca dupa zece ani, cancerul a recidivat si recent a suferit o interventie chirurgicala. Dana Deac a hotarat sa-si spuna povestea in speranta ca va fi o sursa de inspiratie pentru oamenii care nu vad solutia din pricina grijilor.

Si-a dat jos valul dupa 19 ani in care si-a ascuns fata. Toata lumea a ramas socata cand a vazut cum arata

O femeie din Indonezia in varsta de 38 de ani a stat acoperita cu un valul timp de 19 ani. intr-un final, femeia a decis sa renunte la accesoriu care ii tinea ascuns secretul. Augustina.

VIDEO in Ucraina au loc cele mai ample manevre militare din ultimii 11 ani, menite sa decurajeze Rusia. Participa 2500 de militari din 15 tari, inclusiv Romania

Manevre la care participa militari din 15 tari NATO si partenere, inclusiv din Statele Unite si din Romania, au inceput luni in Ucraina, in acelasi moment in care Rusia se pregateste sa efectueze propriile exercitii la granitele NATO si ale Uniunii Europene.

ştiri din Economie

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )