Libnet.ro
UNICEF

14:15

Din ce in ce mai multi romani vor conciliere cu bancile. Cererile s-au triplat, in primele noua luni

Adevărul Adevărul,
Din ce in ce mai multi romani vor conciliere cu bancile. Cererile s-au triplat, in primele noua luni

Numarul romanilor care au apelat serviciile de conciliere cu bancile oferite de Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar CSALB) s-a triplat, in primele noua luni ale acestui an, fata de anul trecut. continuă pe Adevărul

Consultant: Tot mai multi tineri vor sa fie patroni, dar au nevoie de ajutor privind planificarea fiscala

Ideea de antreprenoriat si gig economy se raspandeste tot mai mult in randul tinerilor romani, din ce in ce mai putin dornici de a intra intr-o relatie pe termen lung cu un angajator sau altul. in acest context, nevoia unui sistem fiscal suplu, eficient si usor de respectat apare ca fiind una stringenta. Un astfel de sistem da posibilitatea tanarului antreprenor sa se concentreze pe afacerea pe care incearca sa o dezvolte, fara riscul de a fi penalizat de fisc pentru nerespectarea unor reguli de existenta carora nu avea cunostinta - spune Gabriel Sincu, Partener Asociat EY Romania.

Dolj: Primarul si consilierii locali dintr-o comuna au transportat mai multi cetateni la sectia de votare, indemnandu-i sa voteze (VIDEO)

Politistii din Dolj fac verificari dupa ce au fost sesizati ca intr-o comuna primarul si mai multi consilieri locali au transportat mai multi cetateni la sectia de votare, indemnandu-i pe acestia cum.

Mai mult de jumatate dintre romani vor sa isi schimbe jobul in urmatorul an

Peste 60% dintre angajatii romani planuiesc sa-si schimbe jobul in urmatorul an, publicarea salariilor, feedback-ul dupa interviuri si durata proceselor de recrutare fiind principalele reprosuri pe care le primesc angajatorii romani, potrivit unui.

Olguta Vasilescu: Sper sa avem peste 6 milioane de persoane care se vor prezenta la vot si sper ca am votat pentru rezultatul pe care il asteapta cei mai multi

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a votat sambata dimineata la referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul redefinirii familiei la o sectia de votare din Craiova, ea exprimandu-si speranta ca vor participa suficiente persoane pentru ca referendumul sa fie validat.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Olguta Vasilescu a votat: E un referendum obligatoriu. Sper din toata inima ca am votat pentru rezultatul pe care il asteapta cei mai multi romani

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a votat sambata dimineata la referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul redefinirii familiei la o sectia de votare din Craiova, ea exprimandu-si speranta c?.

Bugetul Educatiei in Romania: mic si alocat necorespunzator! Tarile performante dau cei mai multi bani pentru invatamantul primar!

Situatia critica a invatamantului romanesc se explica prin modul defectuos in care sunt alocate resursele: cea mai mare parte din bugetul total merge catre invatamantului secundar, iar pentru invatamantul primar se acorda cea mai mica pondere. Astfel,.

Cutremur puternic in Haiti. Mai multi morti

Cel putin 11 persoane au murit in Departamentul de Nord-Vest al statului Haiti, dupa cutremurul cu magnitudinea 5. 9 produs sambata noaptea tarziu, creand panica in mai multe orase, au anuntat autoritatile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )