Libnet.ro
UNICEF

07:15

Bursa din Londra face cu ochiul unui grup de 10 firme romanesti. Fan Courier si Allview sunt cap de lista

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa din Londra face cu ochiul unui grup de 10 firme romanesti. Fan Courier si Allview sunt cap de lista

Reprezentantii Bursei din Londra LSE) au inclus zece firme romanesti, printre care Fan Courier si Allview, in randul companiilor europene cu cele mai bune perspective pentru dezvoltare. Niciuna dintre firmele romanesti mentionate nu este listata in. continuă pe Wall-Street Ro

Producatorul jocului Angry Birds vrea sa se listeze la bursa din Helsinki

Producatorul finlandez de jocuri si animatie Rovio Entertainment, creatorul jocului Angry Birds, analizeaza listarea actiunilor companiei la bursa din Helsinki, a anuntat marti operatorul bursei americane Nasdaq, fara sa ofere detalii, potrivit Reuters.

Banca centrala din Rusia face comentarii vizand gaura bancii Otkritie de 7 miliarde de dolari din bilant

Grupul bancar rus Otkritie, poate avea nevoie de pana la 400 de miliarde de ruble 6,90 miliarde de dolari) pentru a-si acoperi gaurile din bilant, conform afirmatiilor guvernatorului adjunct al bancii centrale a Rusiei, potrivit Reuters.

BBC: Jihadistii Statului Islamic au pregatit de anul trecut atentatele teroriste din Londra

Jurnalistii BBC au descoperit o serie de indicii, care demonstreaza ca agentii Statului Islamic ISIS) au incercat sa recruteze din 2016 teroristi pentru a pune la cale atentatele din Londra. In acest sens, mai multi reporteri sub acoperire au pretins.

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume face recrutari in Romania. Ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, operatorul Qatar Airways, a anuntat ca recruteaza personal de cabina la Bucuresti. Compania aeriana va organiza pe 10 septembrie, o sesiune de recrutare.

18 organizatii islamice din Europa au primit donatii de 10 milioane de euro

Optsprezece organizatii islamice din Olanda au primit donatii de 10 milioane de euro din Kuweit intre anii 2007 si 2015.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )