Libnet.ro
UNICEF

07:46

5 feluri in care atacurile teroriste afecteaza economia

Hotnews Hotnews,
 5 feluri in care atacurile teroriste afecteaza economia

Atacul terorist din noaptea de sambata spre duminica din Londra este cel mai recent din cele circa 540 de atacuri teroriste care au avut loc in acest an in lume sursa) si, in ciuda masurilor crescute de securitate, amenintarile par a fi in crestere. In vreme ce costurile umane sunt devastatoare, impactul economic al acestor atacuri pot fi mai mari decat cele observate la prima vedere. Mai jos puteti citi cinci feluri in care atacurile teroristilor afecteaza economiile statelor pe care acestea le tintesc sursa). continuă pe Hotnews

Schimb de replici intre presedintele SUA si primarul Londrei dupa atacul terorist. Trump ii reproseaza lui Khan ca nu ia in serios amenintarile. Ce replica a primit liderul de la Casa Alba

Replici dure intre presedintele american Donald Trump si primarul Londrei Sadiq Khan, dupa atacurile teroriste comise in noaptea de sambata spre duminica in capitala britanica. Liderul de.

Reactii politice dupa atacul terorist de la Londra. Iohannis: Condamn cu fermitate atacul terorist.Compasiune din toata inima celor afectati

Presedintele Klaus Iohannis a scris, duminica, pe Twitter, un mesaj in care condamna cu fermitate atacul terorist din Londra de sambata noaptea si isi exprima compasiunea pentru victimele lui.

VIDEO. Theresa May, dupa atacurile teroriste de la Londra: Este destul! Marea Britanie a fost prea toleranta cu extremismul

Premierul britanic Theresa May a declarat, duminica, intr-o declaratie oficiala, ca este suficient si ca lucrurile nu mai pot continua asa, dupa atacurile teroriste de sambata noaptea, soldate cu sapte morti si 48 de raniti.

Papa Francisc cere credinciosilor sa se roage pentru victimele din atacul terorist de la Londra

Papa Francisc le-a cerut duminica credinciosilor de la balconul Bazilicii Sfantul Petru sa se roage pentru victimele din atacul terorist de la Londra, soldat cu sapte morti si 48 de raniti, potrivit.

Mesajele vedetelor dupa atacurile teroriste de la Londra: Trebuie sa ramanem impreuna, sa nu lasam asta sa ne dezbine

Celebrul bucatar Gordon Ramsay, cantareata Ariana Grande si producatorul TV Simon Cowell se numara printre vedetele care au transmis mesaje de incurajare londonezilor dupa atacul de sambata noapte, informeaza News. ro.

Atacul terorist de la London Bridge: Liderii marilor puteri reactioneaza dupa incident

Liderii marilor puteri au reactionat dupa atacurile de sambata seara de la Londra. Premierul britanic Theresa May a declarat ca teribilul eveniment de la Londra este tratat ca un posibil act terorist.

Reactii cutremuratoare ale liderilor lumii dupa atacul terorist de la Londra

Intr-o prima reactie la atacurile de sambata seara de la Londra, premierul britanic Theresa May a declarat ca teribilul eveniment de la Londra este tratat ca un posibil act terorist,.

MAE: Liniile telefonice la care pot suna romanii aflati la Londra pentru a a fla informatii, dupa atacurile teroriste

Ministerul de Externe precizeaza ca incearca sa obtina informatii despre identitatea victimelor din atacurile de la Londra, produse sambata noaptea.

Marturii despre atacurile teroriste de la Londra: A fost oribil. Cineva isi pierdea viata sub ochii mei. Cum sa asisti la asa ceva?

Martorii rememoreaza teroarea pe care au trait-o sambata noaptea, in timpul atacurilor teroriste de la Londra. Un barbat povesteste cum a vazut o victima murind, un altul isi aminteste momentul in care atacatorii au intrat cu duba alba in pietoni, pe Podul Londrei, scrie BBC News.

GALERIE FOTO. Atacurile teroriste din Londra, in imagini: Oamenii merg ingroziti pe strazi, politistii alearga cu pistoalele scoase

Agentia Reuters a publicat, pe site-ul oficial, imagini surprinse sambata noaptea, in timpul atacurilor teroriste din Londra. Ele surprind oameni paralizati de frica, oameni care se imbulzesc si politisti care se mobilizeaza , pe strazi, cu armele la vedere, pentru a actiona.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )