Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ingineri, bucatari si ospatari, la munca campului in Marea Britanie. Guvernul de la Londra incearca sa-i inlocuiasca astfel pe migranti

Adevărul Adevărul,
Ingineri, bucatari si ospatari, la munca campului in Marea Britanie. Guvernul de la Londra incearca sa-i inlocuiasca astfel pe migranti

Ingineri, bucatari si ospatari au ajuns la munca campului in Marea Britanie, dupa ce Guvernul de la Londra nu a gasit alta solutie de a-i inlocui pe migranti care prestau astfel de servicii. continuă pe Adevărul

Cine inlocuieste muncitorii sezonieri in Marea Britanie: ingineri, ospatari, bucatari

Fermierii britanici se confrunta cu o criza a lipsei muncitorilor din tarile est-europene, necesari pentru recoltarea productiei. Dar cu mii de britanici concediati sau lasati acasa temporar din cauza epidemiei de coronavirus, guvernul Marii Britanii sustine acum ca politica sa oficiala e de a incerca sa scoata localnicii in camp, noteaza CNN. Referinta: De la someri la sezonieri europeni, Marea Britanie se mobilizeaza pentru a salva fructele si legumele Un prim avion cu 180 de muncitori romani a aterizat la Londra.

Marea Britanie vrea sa testeze 100.000 de oameni la intamplare pentru a masura raspandirea noului coronavirus

Marea Britanie vrea sa testeze 100. 000 de oameni la intamplare pentru a masura raspandirea noului coronavirusMarea Britanie preconizeaza sa procedeze la testarea privind noul coronavirus a 100. 000 de persoane alese la intamplare, in cadrul unui efort de a intelege mai bine rata infectarii, inainte de a relaxa restrictiile impuse in vederea evitarii raspandirii bolii, a anuntat joi Guvernul, relateaza Reuters.

Marea Britanie: 315 decese cauzate de coronavirus in ultimele 24 de ore, jumatate fata de ziua anterioara

Autoritatile britanice au anuntat, duminica, ca in ultimele 24 de ore s-au inregistrat in Marea Britanie 315 decese cauzate de coronavirus, totalul ajungand astfel la 28. 446 de victime ale Covid-19.

Marea Britanie: Faimosul colegiu Eton vrea sa reduca inegalitatile provocate de epidemia de coronavirus

Faimosul colegiu Eton, unul dintre cel mai prestigioase licee de baieti din Marea Britanie, a anuntat o investitie de 100 de milioane de lire sterline 113 milioane de euro) pe parcursul a cinci ani pentru a ajuta la reducerea inegalitatilor din educatie adancite de pandemia de COVID-19, relateaza sambata AFP.

Marea Britanie: 621 de noi decese cauzate de Covid-19 in ultimele 24 de ore. in total, au murit 28.131 de persoane

Marea Britanie a inregistrat in ultimele 24 de ore 621 de decese cauzate de coronavirus, astfel ca totalul a ajuns la 28. 131 de victime ale Covid-19 in Regatul Unit.

Bere gratis! O fabrica din Marea Britanie a facut cadou berea ramasa nevanduta

O fabrica de bere din Marea Britanie daruieste gratis clientilor berea ramasa nevanduta odata cu inceperea pandemiei.

O fabrica de bere din Marea Britanie daruieste berea ramasa nevanduta

O fabrica de bere din Marea Britanie daruieste gratis clientilor berea ramasa nevanduta odata cu inceperea pandemiei. Fabrica de bere Alnwick din Northumberland le-a cerut localnicilor sa vina cu recipiente proprii pentru a-si lua butoaiele cu bere acasa, potrivit Mediafax.

in cartierele sarace din Marea Britanie se inregistreaza de doua ori mai multe decese din cauza COVID-19 - studii

Noul coronavirus ucide de doua ori mai mult in cartierele defavorizate din Marea Britanie. Numarul deceselor este mai mare in randul populatiei de culoare sau al minoritatilor, acestia fiind mai expusi la virus din cauza meseriilor pe care le au, releva doua studii distincte aparute vineri, scrie AFP.

Coronavirus in lume: Marea Britanie elimina TVA-ul pentru publicatiile online

Marea Britanie va inceta sa aplice taxa pe valoare adaugata TVA) la publicatiile online incepand de vineri, cu sapte luni inaintea calendarului anuntat, pentru a stimula lectura pe internet a ziarelor si a eBook-urilor in perioada in care populatia este izolata la domiciliu, a anuntat ministrul britanic de Finante, transmite Reuters, citata de Agerpres.

CORONAVIRUS |Marea Britanie vrea sa testeze 100.000 de oameni pentru COVID-19, alesi aleatoriu, inainte de ridicarea restrictiilor

Marea Britanie are in vedere testarea pentru COVID-19 a unui grup ales la intamplare, format din 100. 000 de persoane, pentru a avea o imagine mai clara asupra modului de raspandire a virusului, inainte de a lua de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )