Libnet.ro
UNICEF

07:15

Marea Britanie: Petitie pentru salvarea Uberului la Londra

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Petitie pentru salvarea Uberului la Londra

Peste 400. 000 de persoane au semnat o petitie pentru ca autoritatea Transport pentru Londra TfL) sa renunte la decizia de a nu mai reinnoi licenta companiei Uber, relateazaThe Guardian. continuă pe Hotnews

Tarom a platit 120.000 dolari pentru decaparea si re-vopsirea aeronavelor Boeing in Marea Britanie

Cele doua aeronave Boeing 737-800 noua generatie) pe care le-a achizitionat Tarom, in acest an, prin leasing operational, au fost vopsite in Marea Britanie, intrucat acestea erau, initial, destinate companiei Pegasus din Turcia, care avea alte culori decat cele ale Tarom.

Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce li se pregateste imigrantilor din Uniunea Europeana, dupa Brexit

Premierul britanic Theresa May a subliniat vineri, intr-un discurs pe tema Brexitului, sustinut la Florenta, ca Marea Britanie va continua sa contribuie la bugetul Uniunii Europene pana in anul.

Marea Britanie isi va onora angajamentul bugetar asumat in perioada de membra UE

Primul ministru Theresa May a declarat vineri ca Marea Britanie isi va onora angajamentele bugetare asumate in timpul perioadei cat a fost membra UE, relateaza Reuters.

Theresa Day: Marea Britanie este dispusa sa plateasca 20 de miliarde de euro in perioada de tranzitie dupa Brexit, dar sa aiba acces la piata unica a blocului

Theresa May va vorbi vineri, in Florenta, ca Marea Britanie se gandeste sa plateasca Uniunii Europene suma de 20 de miliarde de euro in perioada de tranzitie post-Brexit, insa doar.

Theresa May: Marea Britanie este dispusa sa plateasca 20 de miliarde de euro in perioada de tranzitie dupa Brexit, dar sa aiba acces la piata unica a blocului

Theresa May va spune vineri, la Florenta, ca Marea Britanie este dispusa sa plateasca Uniunii Europene 20 de miliarde de euro in perioada de tranzitie post-Brexit, dar numai daca are acces la piata unica a blocului, a relatat Reuters, citand editorul politic al BBC. Totodata, premierul britanic va spune ca vrea un acord de tranzitie de doi ani de zile, dupa ce paraseste Uniunea Europeana, in martie 2019.

Marea Britanie: Trollii de pe Facebook si Twitter ar putea ramane fara drept de vot

Persoanele care provoaca agitatie pe retelele de socializare prin postarile si comentariile lor trolli) ar putea ramane fara drept de vot in Marea Britanie, potrivit unor noi masuri propuse de Comisia Electorala in scopul de a reduce abuzurile la adresa politicienilor, relateaza The Telegraph.

Meteorologii anunta locuitorii din Marea Britanie ca vor avea parte de zapada din luna octombrie

Marea Britanie este pe cale sa experimenteze o iarna venita mult mai devreme. Meteorologii sustin ca o parte a tariiva fi plina de zapada incepand cu luna octombrie. Temperaturile urmatoar.

Cea mai bantuita inchisoare din Marea Britanie primeste oaspeti peste noapte

Inchisoarea Shepton Mallet a fost gazda unor executii brutale si i-a incarcerat pe unii dintre cei mai periculosi oameni. Acum, inchisoarea, descrisa ca fiind cea mai bantuita, primeste oaspeti peste noapte, noteazaMirror.

Theresa May, la Florenta: Marea Britanie vrea sa fie o prietena buna a UE si isi doreste doi ani, dupa 2019, pentru implementarea Brexitului

Premierul Marii Britanii a propus o perioada de tranzitie de doi ani, dupa 2019, pentru implementarea deplina a Brexitului.

Eroina zilei. Misiune pentru salvarea mediului

O asociatie non-profit ii invata pe romani cum sa protejeze mediul inconjurator. Un studiu recent arata ca 55 de kilograme de mercur ajung in sol in fiecare an pentru ca oamenii nu au fost.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )