Libnet.ro
UNICEF

14:30

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Antena3 Antena3,
Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra pana la 62,44 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, dupa ce printul mostenitor Mohammad bin Salman din Arabia Saudita. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

Pretul petrolului, la cea mai ridicata cota din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra pana la 62,44 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015. Principalul motiv, sustin analistii, ar fi recentul scandal din Arabia Saudita privind infiintarea unui comitet anticoruptie, care a decis arestarea unor inalti oficiali si oameni de afaceri.

Rata somajului din SUA a atins cel mai scazut nivel din ultimii aproape 17 ani

Angajatorii americani au creat un numar de locuri de munca peste asteptari in octombrie, dupa ce in septembrie activitatea economica a fost afectata de uraganele Harvey si Irma, transmit Reuters si AP.

Cel mai bun restaurant din Europa este in Romania (FOTO)

Desi romanii sunt desconsiderati si socotiti cetateni de mana a doua ai Europei, ne putem mandri cu cel mai bun restaurant din Europa. in urma concursului Haute Grandeur Global Hotel.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, relateaza Bloomberg.

Dolarul se apreciaza iar, petrolul a ajuns la cea mai mai inalta cotatie de dupa iulie 2015

Bursele asiatice au coborat luni de pe maximele deceniului pe care ajunsesera, dolarul s-a apreciat, iar petrolul a sarit pana pana la cel mai ridicat pret din ultimii peste doi ani, informeaza Reuters.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, potrivit Bloomberg.

Cum se promoveaza Romania la cel mai mare targ de turism din lume(FOTO)

Tema centenarului Marii Uniri este folosita in acest an pentru promovarea Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume, World Travel Market din Londra, informeaza Bugetul. ro. Tara.

Mirabela Dauer a dat jos 14 kilograme in cel mai usor mod, fara a urma vreo dieta! Artista a dezvaluit secretul ei!

Mirabela Dauer a dat jos 14 kilograme in cel mai usor mod, fara a urma vreo dieta. Artista a vorbit pentru Antena Stars despre amestecul simplu, pe care oricine il are in casa, cu ajutorul caruia.

Cel mai misterios om de pe planeta. Are o avere de aproape sase miliarde de dolari si nimeni nu stie cine este de fapt

A fost cel mai prolific an de care s-a bucurat cryptomoneda Bitcoin, valoarea acesteia crescand de la 600 la un maxim record de peste 7. 300 de dolari. Drept rezultat, unul dinre cei mai mari detinatori de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2814 seconds )