Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Adevărul Adevărul,
Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cresterea cererii si ingrijorarile geopolitice au dus la cresterea cu 3% a cotatiei barilului de petrol Brent la bursa ICE Futures din Londra, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, transmite BBC. continuă pe Adevărul

Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra cu 3%, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii.

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut, luni, la bursa ICE Futures din Londra cu 3 procente, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii si al tensiunilor geopolitice.

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni, dupa ce unii dintre cei mai importanti producatori au declarat, in cadrul unei intalniri in Viena, ca piata globala se indreapta spre echilibru.

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca, dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

S-A TERMINAT! Cel mai ravnit BURLAC din Romania s-a insurat (FOTO)

Alex Erbasu s-a casatorit, sambata, cu aleasa inimii sale, Andra Iacob, model de profesie. La Starea Civila au fost prezenti doar apropiatii cuplului si familia, informeaza Cancan. Cel mai cunoscut.

Kovesi iese la atac in plina sedinta PSD: Belina, coruptie la cel mai inalt nivel (VIDEO)

In plina sedinta a PSD privind viitorul ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, Laura Codruta Kovesi a iesit la atac privind dosarul Belina in care sunt cercetate cele doua. Sefa.

Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, injosit de tara pentru care a luptat: Si-au batut joc de mine!

Cel mai tanar veteran din istoria celui de-al doilea Razboi Mondial, generalul maior in rezerva Marin Lungu a fost aruncat in strada din propria casa, in anul 2004, dupa ce acesta a a.

Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, umilit de tara pe care a slujit-o: Am pierdut tot

Generalul maior in rezerva Marin Lungu este cel mai tanar veteran din istoria celui de-al doilea Razboi Mondial, erou al Armatei Romane, supravietuitor al unui lagar nazist, decorat cu cele mai.

Cel mai mare regret al lui Bill Gates. Toti avem de suferit din aceasta cauza

Bill Gatesa afirmat ca cel mai mare regret din viata sa este comanda Ctrl + Alt + Delete. Mai exact, cofondatorul Microsoft a marturisit recent ca, daca ar putea schimba ceva, in toata cariera sa,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )