Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romania- locul 57 in topul celor mai sigure tari de vizitat in aceasta perioada

Hotnews Hotnews,
 Romania- locul 57 in topul celor mai sigure tari de vizitat in aceasta perioada

Romania ocupa pozitia 57 in topul celor mai sigure tari de vizitat in aceasta perioada, arata un raport publicat de revista Forbes, care citeaza un studiu realizat de un think tank cu sediul la Londra. Grupul Deep Knowledge a colectat si analizat date din 200 de tari si a creat un punctaj bazat pe 130 de parametri cantitativi . Cea mai sigura tara, potrivit acestui clasament, este Elvetia, la capatul opus al clasamentului fiind Sudan. Vezi aici intregul raport. continuă pe Hotnews

Orasul din Romania, pus pe lista celor mai sigure locatii din lume in timpul pandemiei de coronavirus

Sibiul a fost declarat de catre o agentie de turism sustinuta de Uniunea Europeana unul dintre cele mai sigure destinatii de vacanta din Europa.

Topul celor mai valorosi fotbalisti ai momentului

Observatorul fotbalului CIES) a intocmit o ierarhie a celor mai valorosi fotbalisti.

Romania, locul 57 in topul tarilor sigure de vizitat in aceasta perioada. Pe ce pozitie se afla Ungaria si Bulgaria

Toate statele lumii revin gradual, la vechile activitati. Multe afaceri s-au repus pe picioare, in conditii speciale, iarstatele Uniunii Europene si-au anuntat redeschiderea sezonului turistic. Masurile de.

Topul celor mai ciudate legi: unde esti obligat mananci pui cu mana si unde este ilegal sa uiti de ziua nevestei

Cate bordeie, atatea obiceie, spune un proverb romanesc, perfect aplicabil si in cazul legilor, unele fiind de-a dreptul ciudate. De exemplu, in statul american Georgia poti servi carne de pui doar cu mana, iar intr-un oras italian zambetul e obligatie.

Cele mai sigure destinatii turistice in Europa in vreme de pandemie

Georgia, Grecia si Croatia sunt in fruntea listei celor mai sigure state europene pentru calatorii in vreme de pandemie de coronavirus. Lista destinatiilor a fost data publicitatii de European Best Destinations.

Cei mai bine platiti artisti in anul 2020. Cat au castigat Kanye West, Elton John si Ariana Grande?

Conform revistei Forbes, Kanye West este cel mai bine platit muzician al anului 2020. De asemenea, pe locul doi in topul celor mai bine platite celebritati. Iata aici cat au castigat Kanye West, Elton John si Ariana Grande anul acesta! .

FOTO Vacante in siguranta: ghidul Comisiei Europene cu cele mai sigure 20 de destinatii, in aceasta vara

O asociatie sustinuta de Comisia Europeana a intocmit o lista cu regiuni turistice, in care riscul de imbolnavire de COVID-19 este considerat redus. Aici se gasesc destinatii din Grecia, Portugalia, Croatia, Muntenegru, Polonia, Malta, Finlanda, Georgia, Austria, Slovenia, Lituania, Letonia, Finlanda si Romania.

Cele mai bune tari in care sa imbatranesti. Cine conduce clasamentul

An de an, numarul varstnicilor creste semnificativ, lucru datorat imbunatatirii calitatii serviciilor medicale si progresului tehnologiei. Cu toate acestea, studiile arata ca in unele tari ale lumii speranta de viata este mult mai mare decat altele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )