Libnet.ro
UNICEF

21:47

Romania negociaza mutarea Bursei de la Londra la Bucuresti

Antena3 Antena3,
Romania negociaza mutarea Bursei de la Londra la Bucuresti

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat, spune ca Romania ar putea fi locul unde se va muta bursa de la Londra, in contextul Brexit. Am inceput negocierile. continuă pe Antena3

VIDEO Ministrul Ilan Laufer anunta ca Romania negociaza mutarea Bursei de la Londra la Bucuresti

Guvernul Romaniei poarta discutii pentru o posibila relocare a bursei de la Londra la Bucuresti in contextul Brexit-ului, anunta ministrul pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer.

Ministrul Laufer: Tara noastra negociaza mutarea Bursei de la Londra la Bucuresti

ACTUALIZARE 18:18 London Stock Exchange nu comenteaza afirmatiile ministrului Laufer La solicitarea Ziarului BURSA, Departamentul de presa al London Stock Exchange LSE) ne-a transmis: Nu putem oferi un comentariu pe acest subiect in momentul de fata. -------------- Guvernul Romaniei poarta discutii in vederea unei posibile relocari a bursei de la Londra la Bucuresti, in contextul procesului de Brexit, a sustinut, aseara, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer.

Ministrul Laufer: Tara noastra negociaza mutarea Bursei de la Londra la Bucuresti

Guvernul Romaniei poarta discutii in vederea unei posibile relocari a bursei de la Londra la Bucuresti, in contextul procesului de Brexit, a sustinut, aseara, ministrul pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer.

Cine este noul PINOCHIO din Guvernul Romaniei? A anuntat ca NEGOCIAZA ... Nimeni NU SE ASTEPTA la un astfel de ANUNT

Ministrul de la Mediul de Afaceri a venit, miercuri, cu o declaratia momentului. Ilan Laufer a sustinut ca Guvernul Romaniei negociaza mutarea Bursei de la Londra in Bucuresti. Am.

Ilan Laufer: Romania a platit o prima transa, de 766 milioane de dolari, pentru sistemul Patriot

In urma inttlnirii cu secretarul american al Comertului, Wilbur Ross, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a spus ca Romania a platit saptamana trecuta o prima transa de 766 milioane de dolari pentru sistemul Patriot, urmand sa achite, pana la sfarsitul anului inca 144 milioane de dolari.

Ministrul Ilan Laufer, interviu la FOX Business: Parteneriatul cu SUA este o prioritate

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, a vorbit la postul american de televiziune FOX Business despre relatiile cu presedintele Donald Trump si acordurile economice dintre.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )