Libnet.ro
UNICEF

22:17

Romania, printre cele mai mici programe anticriza din regiune. Doar Rusia sta mai prost Doua tari au aplicat un IMM Invest complet diferit

Hotnews Hotnews,
 Romania, printre cele mai mici programe anticriza din regiune. Doar Rusia sta mai prost Doua tari au aplicat un IMM Invest complet diferit

In regiunea noastra, Romania are al doilea cel mai mic pachet de masuri anticriza, cam 4,8% din PIB, conform unei prezentari a economistului-sef pentru Europa Centrala si de Est in cadrul UniCredit Bank Londra, Dan Bucsa. Rusia are cel mai mic pachet la 3,5% din PIB. Cel mai mare pachet este in Cehia de 23,5% din PIB. continuă pe Hotnews

Un loc din Romania, printre cele mai infricosatoare din lume. Ce fenomene stranii se petrec acolo

In tara noastra exista un loc de care probabil majoritatea amatorilor de paranormal din intreaga lume au auzit. Se afla in apropiere de Cluj-Napoca si mai este numit si Triunghiul Romanesc al Bermudelor.

Citu: Rata inflatiei in scadere inseamna automat dobanzi mai mici in economie

Rata inflatiei in scadere inseamna automat dobanzi mai mici in economie, iar costuri cu dobanzile mai mici inseamna acces la credit mai ieftin pentru toti romanii, a scris marti, pe Facebook, ministrul Finantelor, Florin Citu, potrivit Agerpres.

Top 10 cele mai piratate filme din lume, in ultima saptamana

In ceea ce priveste activitatea pe site-urile de torrent, in fiecare colt al mapamondului, oamenii au fost foarte activi, pretext pentru acest top 10 cele mai piratate filme din lume. in fiecare.

Jeanine Anez, presedintele Boliviei, testata pozitiv pentru noul coronavirus. COVID-19 continua sa se raspandeasca la cele mai inalte niveluri de putere din America de Sud

Jeanine Anez, presedintele Boliviei, a anuntat joi ca a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus, scotand in lumina felul in care COVID-19 se raspandeste la toate nivelurile de putere din America de Sud,.

Eurostat: Romania, printre tarile UE cu cele mai mari scumpiri la locuinte, in primul trimestru

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 3,3% in primul trimestru din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, aceasta fiind a sasea mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

EUROSTAT: Romania, printre tarile UE cu cele mai mari cresteri ale preturilor la locuinte, in trimestrul I

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 3,3% in primul trimestru din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, aceasta fiind a sasea mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale Uniunii Europene.

Criza coronavirusului in Romania. Care sunt judetele cu cele mai multe si cele mai putine cazuri de COVID-19

Romania a inregistrat joi un record negativ in privinta raportarii de noi cazuri de coronavirus descoperite in 24 de ore. 614 cazuri noi de Covid-19 intr-o zingur zi. Bucurestiul si 4 judete Dambovita,.

Capitala a avut cele mai multe cazuri noi de COVID-19 din tara, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ

Capitala a contabilizat cea mai mare crestere a numarului de cazuri noi de COVID-19 din Romania, potrivit bilantului de joi, cand la nivel national a fost depistat cel mai mare cuantum zilnic de imbolnaviri.

Aglomeratie la malul marii in ziua in care Romania a inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19: Aproape 100.000 de turisti isi petrec weekend-ul pe litoral (VIDEO)

Romanii se distreaza la mare, desi pandemia de coronavirus face ravagii in tara. Fara masti, fara respectarea regulilor de distantare sociala, fara teama ca ar putea fi infectati. Aproximativ 100. 000 de.

Trei judete nu au raportat niciun caz nou de coronavirus. Bucuresti si Arges, cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore Evolutie zilnica pe judete

Doar trei judete din Romania nu au raportat niciun caz nou de infectare cu coronavirus, in vreme ce in Bucuresti numarul zilnic de imbolnaviri in ultimele 24 de ore a trecut de o suta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )