Libnet.ro
UNICEF

14:45

Romania, o tara dinamica, dar cu discrepante regionale tot mai adanci: salariile din Suceava, la jumatate fata de cele din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, o tara dinamica, dar cu discrepante regionale tot mai adanci: salariile din Suceava, la jumatate fata de cele din Bucuresti

De ce ar alege un investitor sa deruleze afaceri in Romania? Salarii inca mici, dinamism si un cost al vietii printre cele mai scazute din lume. Daca faci 4. 500 de lire sterline pe luna in Londra, va trebui sa castigi 1. 365 de lire sterline in Romania,. continuă pe Wall-Street Ro

Rogozin, tot mai OFTICAT: Plahotniuc e cetatea rus si liderul MAFIEI ce conduce Moldova

Vicepremierul Federatiei Ruse, Dmitrii Rogozin, e tot mai ofticat dupa ce autoritatile de la Chisinau au interzis delegatiei ruse sa participe la manifestatiile din Transnistria, iar cele din Romania i-au.

Romanii au o imagine tot mai buna asupra Uniunii Europene. Ce nemultumiri personale avem (sondaj)

Romanii au o imagine tot mai buna asupra Uniunii Europene si sunt mai optimisti in privinta viitorului UE, releva un sondaj Eurobaromtru, dat publicitatii miercuri de Comisia Europeana. In privinta problemelor pe care le resimt personal, romanii chestionati au indicat sanatatea si asistenta sociala, situatia financiara proprie si nivelul de trai, mai releva sondajul realizat in mai 2017.

SUA si Japonia au catalogat amenintarea pe care o reprezinta Coreea de Nord drept serioasa si tot mai mare

Statele Unite si Japonia si-au manifestat ingrijorarea fata de amenintarea serioasa si tot mai mare pe care o reprezinta Coreea de Nord, care a lansat vineri o racheta intercontinentala si afirma ca poate sa atinga teritoriul american.

Casa Alba: Coreea de Nord reprezinta o amenintare tot mai mare

Statele Unite ale Americii si Japonia si-au exprimat duminica ingrijorarea fata de amenintarea serioasa si tot mai mare din partea Coreii de Nord, care a efectuat un nou test cu racheta.

Romanii au tot mai multi bani in depozite bancare, desi dobanzile incasate sunt tot mai mici. Care este explicatia?

Economiile romanilor in banci cresc constant, de la o luna la alta, in ciuda dobanzilor din ce in ce mai reduse pe care le incaseaza si care, in curand, probabil nu vor mai acoperi inflatia. Cele mai recente date arata ca, in prezent, depozitele.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )