Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ungaria si-a repatriat rezerva de aur. Unde este depozitat aurul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ungaria si-a repatriat rezerva de aur. Unde este depozitat aurul Romaniei

Banca Nationala a Ungariei a a finalizat repatrierea rezervei de aur a tarii de la Londra la Budapesta. BNR continua insa sa depoziteze mai mult de jumatate in afara tarii, desi alte state, precum Olanda, Germania si Austria si-au reintregit rezervele de aur pentru a spori increderea financiara. continuă pe Adevărul

Ungaria si-a repatriat rezerva de aur

Banca Nationala a Ungariei NBH) a anuntat, ieri, ca a finalizat repatrierea, de la Londra la Budapesta, a rezervei de aur a tarii, informeaza agentia MTI, conform Agerpres. A fost repatriata o cantitate de aproximativ 100. 000 de uncii aproape trei tone) de metal pretios care, la cursul actual de schimb, are o valoare de 130 de milioane de dolari.

Ungaria si-a repatriat rezerva de aur

Banca Nationala a Ungariei NBH) a anuntat astazi ca a finalizat repatrierea, de la Londra la Budapesta, a rezervei de aur a Ungariei, informeaza agentia MTI.

Ungaria si-a repatriat rezerva de aur

Banca Nationala a Ungariei NBH) a anuntat marti ca a finalizat repatrierea, de la Londra la Budapesta, a rezervei de aur a Ungariei, informeaza agentia MTI. A fost repatriata o cantitate de aproximativ.

Rezerva de aur a Ungariei a fost readusa in tara de la Londra

Rezerva de aur a Ungariei a fost readusa in tara. Metalul pretios in cantitate de aproximativ 100 mii de uncii aproape trei tone) a fost adus la Budapesta de la Londra. Conducerea Bancii Nationale Ungare MNB) a decis in unanimitate aducerea inpoi in Ungaria a rezervei de aur a tarii, a carei valoare se ridica la 130 de milioane de dolari, calculati la cursul de azi, potrivit Rador care citeaza Magyar Televizio.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )