Libnet.ro
UNICEF

00:07

Metroul din Drumul Taberei. Acuzatii grave la adresa Metrorex: Plati ilegale si prelungirea contractului cu 7 ani

Adevărul Adevărul,
Metroul din Drumul Taberei. Acuzatii grave la adresa Metrorex: Plati ilegale si prelungirea contractului cu 7 ani

Metrorex este acuzata ca a acceptat in mod ilegal plata suplimentara a lucrarilor la metrou Dr. Taberei si prelungirea contractului cu 7 ani, se arata intr-un raport al Corpului de Control al primului-ministru. continuă pe Adevărul

Business report: Metroul din Drumul Taberei. Raport al Corpului de Control: Cheltuieli nejustificate, termene depasite cu 7 ani; Motivele pentru care leul scade in fiecare zi. Economistii spun ca situatia e ireversibila

Pe ce se duc banii din buget. Romania, mult sub nivelul UE la cheltuieli cu educatia si sanatatea. Conducem la cheltuieli pentru aparare. Romania cheltuie. Administratia Fondului pentru Mediu a inceput programul de selectie a producatorilor si dealerilor auto pentru Programul Rabla 2020. Sesiunea de validare.

Nereguli la Sibiu din cauza coronavirusului. Acuzatii grave facute de un lider ALDE

Acuzatii grave din ALDE, in contextul alertei de coronavirus. Ovidiu Gheorghe Tocaciu sustine ca o dezicie importanta a fost tinuta la secret.

Acuzatii grave la adresa ministrului Fondurilor Europene

Europarlamentarul Cristian Ghinea USR-PLUSRenew Europe) precizeaza ca actualul ministru al Fondurilor Europene, Marcel Bolos, s-ar afla in conflict de interese, potrivit legislatiei romanesti si normelor europene, fapt ce poate afecta finantarile 2021 - 2027.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )