Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ministerul Dezvoltarii va opri plati de peste 146 de milioane lei pentru 187 de solicitari PNDL. Ce s-a descoperit in urma controalelor efectuate la unele obiective de investitii

B1 B1,
Ministerul Dezvoltarii va opri plati de peste 146 de milioane lei pentru 187 de solicitari PNDL. Ce s-a descoperit in urma controalelor efectuate la unele obiective de investitii

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei anunta, joi, ca va opri de la plata 187 de solictari prinProgramul National de Dezvoltare Locala PNDL), ca urmare a controalelor efectuate la. continuă pe B1

Program PNDL - in urma controalelor, vor fi oprite plati de peste 146 de milioane de lei

Corpul de control al ministrului Dezvoltarii Regionale si inspectorii din Inspectoratul de Stat in Constructii ISC) au verificat 3. 084 de solicitari de plata pentru proiecte realizate prin PNDL. in urma actiunilor de control, vor fi oprite plati de peste 146 de milioane de lei pentru 187 obiective de investitii.

Ministerul Dezvoltarii opreste plati de 146 milioane de lei: Primarii din 11 judete au facutinvestitii de mantuiala

Ministerul Dezvoltarii a efectuat o serie de controale la unele obiective de investitii finantate prin PNDL pentru care s-au transmis solicitari de transfer a sumelor alocate de la bugetul de stat in perioada septembrie-decembrie 2019, in vederea verificarii exactitatii si realitatii datelor transmise de beneficiari cu situatia din teren.

Ministerul Lucrarilor Publice va opri plati de peste 146 de milioane lei pentru proiecte PNDL

Ministerul Lucrarilor Publice Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) anunta ca au fost verificate, in perioada 26 noiembrie - 11 decembrie, peste 3. 000 de solicitari prin Programul national de dezvoltare locala PNDL), fiind gasite mai multe neconcordante intre situatia din teren si cea din hartii. in urma verificarilor, vor fi oprite de la plata peste 146 de milioane lei pentru 187 de solicitari pentru proiecte dn 11 judete, conform News. ro.

BLACK FRIDAY: Comerciantii romani au vandut bunuri in valoare de peste 17 milioane de lei

Weekendul reducerilor din Bulgaria si Ungaria a adus si anul acesta incasari in crestere pentru comerciantii romani, iar acestia au inregistrat in platforma PayU cumparaturi platite online de catre bulgari si unguri in valoare de peste 17 milioane de lei, in crestere cu peste 16% fata de anul trecut, conform News. ro.

Lucrari de peste 3,3 milioane de lei la strazile din Focsani, refuzate la plata de Ministerul Dezvoltarii. Ce nereguli a gasit Corpul de Control al ministrului

Inspectorii Ministerului Dezvoltarii au gasit foarte multe probleme la lucrarile realizate pe mai multe strazi din Focsani.

Ministerul Finantelor a imprumutat 500 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 500 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 45 de luni, la un randament mediu de 4,12% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE LUNI MFP a atras, ieri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 832,8 milioane de lei, la o dobanda de 4,67% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 110 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 75 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 1,16 miliarde de lei, la o dobanda de 4,07% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu scadenta in septembrie 2023, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Fostul cinematograf Victoria va fi modernizat cu 6 milioane lei. Cladirea de peste un secol, la un pas de prabusire

O cladire veche de peste un secol si care nu a mai fost renovata de zeci de ani va fi modernizata cu 6 milioane de lei. Autoritatile locale au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru realibitarea fostului cinematograf Victoria, cladire, la un pas de prabusire, care se afla in Parcul Central al Calarasiului.

ADR Sud Muntenia: 44 de contracte cu finantare europeana, in valoare de 229 milioane lei, au fost semnate in Baragan

Beneficiarii de finantari nerambursabile din judetul Calarasi au valorificat oportunitatile de dezvoltare existente in cadrul Regio Programului Operational Regional 2014-2020), accesand peste 229 de milioane de lei prin cele 44 de contracte semnate pana la sfarsitul lunii noiembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )