Libnet.ro
UNICEF

17:01

Firmele de transport persoane care nu respecta regulile, luate in colimator Orban: Domnule ministru Vela, fara mila si controale la maxim!

Hotnews Hotnews,
 Firmele de transport persoane care nu respecta regulile, luate in colimator Orban: Domnule ministru Vela, fara mila si controale la maxim!

Premierul Ludovic Orban a cerut miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, controale si amenzi asupra operatorilor de transport persoane care nu respecta masurile de protectie impotriva Covid-19. Orban considera ca o atentie speciala trebuie acordata transportului elevilor. Premierul considera ca trebuie date amenzi drastice acolo unde se constata ca sunt incalcate cu nerusinare niste norme elementare care trebuie puse in practica. Potrivit premierului sunt cazuri in care elevii sunt ingramaditi in mijloacele de transport. continuă pe Hotnews

Premierul cere amenzi drastice sau chiar retragerea licentei in cazul firmelor de transport care nu respecta regulile. Ludovic Orban: Fara mila si controale la maxim

Premierul Ludovic Orban a cerut ministrilor cu atributii in domeniu sa se asigure ca transportul de persoane se desfasoara in conditii corespunzatoare. Prim-ministrul a cerut amenzi drastice sau chiar re.

VIDEO Elevii si profesorii, verificati de noua structura din Politie daca respecta regulile de siguranta sanitara

Controale tot mai numeroase ale Politiei pentru Siguranta Scolara au loc in unitatile de invatamant din judetul Buzau. Cea mai noua structura din cadrul Politiei verifica, alaturi de Politia de proximitate si jandarmi, daca elevii si profesorii respecta regulile de siguranta sanitara impuse de autoritati.

VIDEO Persoane care sustrageau materiale feroase de pe santierul Drumului Expres Craiova-Pitesti, filmate cu drona. Politia a deschis dosar penal pentru furt calificat

Mai multe persoane care incarcau intr-o caruta materiale feroase de pe santierul Drumului Expres Craiova - Pitesti au fost filmate cu drona. IPJ Olt a deschis dosar penal pentru furt calificat, informeaza News. ro.

Asistenta sefa a Sectiei de Boli Infectioase din Alba Iulia: Curajul nostru dispare cand oamenii nu respecta regulile

Asistenta sefa a Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia, Marcela Vilcan, transmite un mesaj prin care isi exprima indignarea cu privire la modul in care sunt respectate masurile de preventie a raspandirii coronavirusului in comunitate.

ORBAN: Nu putem aglomera spitalele cu persoane care nu au nevoie de ingrijiri spitalicesti

Prim-ministrul Ludovic Orban a cerut miercuri Ministerului Sanatatii cresterea capacitatii de testare, precum si a capacitatii de raspuns a Directiilor de sanatate publica si a pledat din nou pentru implicarea medicilor de familie in evaluarea starii de sanatate a pacientilor care nu au nevoie de ingrijiri spitalicesti.

ştiri din Economie

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )