Libnet.ro
UNICEF

23:00

Guvernul va continua sa plateasca somajul tehnic pentru angajati din HoReCa

Adevărul Adevărul,
Guvernul va continua sa plateasca somajul tehnic pentru angajati din HoReCa

Premierul Ludovic Orban a avut vineri o intalnire cu reprezentantii industriei HoReCa la Palatul Victoria. El a asigurat ca Guvernul va continua sa plateasca somajul tehnic pentru angajati din domeniu, in perioada in care activitatea este suspendata si ca vor fi analizate masuri fiscale pentru sprijinirea antreprenorilor din sectorul HoReCa, astfel incat sa fie diminuat impactul efectelor crizei sanitare. continuă pe Adevărul

Peste 5.000 de angajati din sistemul sanitar, infectati cu coronavirus de la debutul epidemiei

224 de angajati din sistemul sanitar din Romania - cadre medicale si personal auxiliar - s-au infectat cu coronavirus de la debutul epidemiei in Romania, in aceasta primavara, anunta Ministerul Sanatatii. 834 dintre ei sunt medici, iar 2. 363 - asistente medicale.

Calin Ile: 100.000 de angajati din HoReCa vor fi concediati pana la finele anului. Pierderile vor fi de 3 miliarde de euro

Presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania,Calin Ile, a anuntat miercuri dupa-amiaza ca aproximativ100. 000 de angajati din sectorul HoReCa vor fi concediati pana la finele anului, ia.

Focar de Covid-19 la un centru pentru varstnici din Sibiu. 56 de persoane infectate si 5 morti

Un focar a izbucnit la la un centru pentru varstnici din judetul Sibiu. Se pare ca56 de persoane au fost depistate cu Covid-19, din care 41 de beneficiari si 15 angajati, iar cinci persoaneau.

Focar de COVID-19 la un centru pentru batrani din Baia Sprie. Cate persoane au fost depistate

Un focar de Covid-19 a izbucnit la un camin de ingrijire varstnici privat din Baia Sprie. Se pare ca acolo au fost depistate29 de persoane cu coronavirus,sase fiind angajati si 23 de beneficiari ai.

Reclame virale pentru votul din strainatate: Guvernul spera sa nu ratezi alegerile parlamentale

In ultimii ani, votul din strainatate a fost o problema majora pentru romani, dar se pare ca autoritatile eficientizat semnificativ mecanismul. Pana de curand, cei care isi doreau sa.

Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din zece judete ale tarii: Care sunt zonele vizate (FOTO)

Hidrologii au emis joi o avertizare cod portocaliu, care vizeaza rauri din zece judete din estul tarii si este valabila pana vineri, 9 octombrie. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea.

Poeta Louise Gluck este laureata premiului Nobel pentru literatura din acest an

Poeta americana Louise Gluck a castigat joi premiul Nobel pentru literatura pe anul 2020, potrivit u.

Parteneriat in premiera pentru stomatologia din Romania: Creatorul implantologiei moderne, Prof. Paulo Malo DDS, PhD, va colabora cu echipa de medici specialisti DENT ESTET

Reteaua de clinici DENT ESTET anunta colaborarea, in premiera pentru Romania, cu Prof. Dr. Paulo Malo, expert mondial in implantologie dentara. Ca parte a strategiei de expansiune pe piata internationala si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )