Libnet.ro
UNICEF

23:45

intalnire Nicusor Dan- Ludovic Orban- Lucian Bode pe tema infrastructurii din Bucuresti: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii

Hotnews Hotnews,
 intalnire Nicusor Dan- Ludovic Orban- Lucian Bode pe tema infrastructurii din Bucuresti: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii

Primaria Capitalei si Ministerul Transporturilor vor lucra impreuna pentru proiectele Bucurestiului, este concluzia intalnirii de vineri intre primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Este o replica celebra in filmul Casablanca. Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor pentru ca multe din lucrurile pe care trebuie sa le facem pentru mobilitatea in Bucuresti tin de colaborarea cu acest minister, a spus Nicusor Dan. Acesta a mai spus ca Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan, dupa discutiile cu Ludovic Orban si Lucian Bode: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, vineri, la finalul discutiilor cu premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ca Municipalitatea este obligata sa colaboreze cu acest.

Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei. Atac subtil la Gabriela Firea

Primarul ales al Bucurestiului Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si Lucian Bode ministrul Transporturilor, au s-au inteles si anunta mari schimbari in Capitala. Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei Vineri, Nicusor Dan a anuntat ca, Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii de genul celor care .

LUCIAN BODE, DUPA INTALNIREA CU LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN: Am inceput un proces amplu de constructie a noului Bucuresti

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a discutat astazi cu premierul Ludovic Orban si cu primarul general ales, Nicusor Dan, despre un proces amplu de constructie a infrastructurii de transport in municipiul Bucuresti si in regiunea Ilfov.

Ludovic Orban si Nicusor Dan se intalnesc cu ministrul Transporturilor pentru a discuta despre proiectele de infrastructura ale Capitalei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, se intalnesc, vineri dimineata, la sediul Ministerului pentru a discuta despre proiectele de.

Ludovic Orban: in ultimii 12 ani, primarii generali din PSD si Guvernele PSD au tinut Bucurestiul pe loc. Guvernul pe care il conduc este partener loial pentru rezolvarea problemelor mari ale Bucurestiului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la finalul intalnirii de la Ministerul Transporturilor, cu ministrul Lucian Bode si primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, ca Guvernul va sustine toate proiectele.

ASTAZI: Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor si primarul ales al Capitalei discuta despre proiectele de infrastructura ale municipiului Bucuresti

Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, si primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, se intalnesc, vineri, pentru a discuta despre proiectele de infrastructura ale municipiului Bucuresti, conform news. ro.

FLORIN CITU, DUPA INTALNIREA CU NICUSOR DAN: Situatia financiara a PMB este dificila

Ministrul Finantelor, Florin Citu, precizeaza ca a avut astazi o intalnire foarte buna de lucru cu primarul ales Nicusor Dan si prim-ministrul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Nicusor Dan era deja profilat pe aceastapozitiede Primar General. Lumea care avea incredere inel. Mi s-a parut sica are si vointade a castiga (VIDEO)

Ludovic Orban a vorbit marti seara, in platoul B1 TV despre sustinerea pe care i-a oferit-o in campania electorala candidatului la Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Premierul a declarat ca era aproape.

Ludovic Orban: Capitala are datorii vizibile de 4 miliarde. Cine stie cate mai sunt ascunse. Nicusor Dan trebuie sa faca o evaluare, ca situatia e extrema (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca prima grija a lui Nicusor Dan, dupa ce-si va incepe mandatul de Primar General, va fi sa evalueze situatia cheltuielilor si a datoriilor.

Orban si Nicusor Dan anunta planurile pentru Bucuresti: Centura feroviara, 4 benzi pentru Centura de Sud

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei Nicusor Dan au anuntat vineri o serie de proiecte pe care le au in vedere, cu ajutorul ministerului Transporturilor, pentru a dezvolta infrastructura din Bucuresti, printre care o centura feroviara si largirea la 4 benzi a Centurii de Sud a Capitalei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )