Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ludovic Orban anunta investitii de 8-9 miliarde de euro la centrala de la Cernavoda

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban anunta investitii de 8-9 miliarde de euro la centrala de la Cernavoda

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca Guvernul planuieste investitii de 8-9 miliarde de euro la centrala nucleara de la Cernavoda, atat pentru retehnologizarea reactorului 1, cat si pentru constructia reactoarelor 3 si 4. continuă pe Adevărul

Investitii de 8-9 miliarde de euro la Centrala nucleara de la Cernavoda - anuntul premierului

Premierul Ludovic Orban spune ca investitiile pentru reactoarele de la Cernavoda s-ar putea ridica la 8-9 miliarde de euro. O parte din bani este necesara pentru retehnologizarea reactorului 1, iar cea mai mare parte pentru construirea reactoarelor 3 si 4. Premierul spune ca intentia este ca investitiile sa fie realizate cu parteneri din zona euro-atlantica.

Dupa aproape 5 luni de epidemie si dupa ce presa a semnalat anchete epidemiologice inexistente, Orban anunta ca vor fi stabilite proceduri clare si probabil 24 de ore termen de efectuare a anchetei epidemiologice

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca a stabilit impreuna cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ca va fi emis un ordin care sa stabileasca foarte clar procedurile, din momentul in care o persoana este diagnosticata pozitiv - cum se dispune ancheta epidemiologica, care este termenul de efectuare a anchetei epidemiologice, cel mai probabil 24 de ore, masurile care se dispun privitoare la persoanele care au intrat in contact cu persoana care a fost diagnosticata avand coronavirus. Decizia vine dupa aproape 5 luni de epidemie in Romania si dupa ce presa a semnalat, in ultima perioada, cazuri de anchete epidemiologice inexistente sau ratate de DSP-uri.

Ludovic Orban: Pentru centrala nucleara de la Cernavoda avem planuri mari - Investitii de 8 - 9 miliarde de euro (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Guvernul si-a propus sa faca investitii de opt - noua miliarde de euro la centrala nuclearoelectrica de la Cernavoda. Banii ar urma sa fie folositi pentru.

Ludovic Orban: UE a ajuns la un acord istoric. Vom primi aproape 80 de miliarde de euro. Trebuie sa fim foarte implicati in pregatirea proiectelor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, la debutul sedintei de Guvern, ca Romania va beneficia de aproape 80 de miliarde, bani europeni, o suma de care nu s-a mai bucurat pana acum. Este rezultatul summitului.

Ludovic Orban, promisiuni fara precedent: Klaus Iohannis ne-a adus fonduri la care nici n-am visat. Ce se intampla cu fondurile europene

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca este nevoie de o mobilizare la maximum, pentru a putea beneficia de intreaga suma de 80 de miliarde de euro, fonduri europene. Orban le-a cerut tuturor ministrilor implicare pentru stabilirea programelor prioritare pana la 31 iunie.

LUDOVIC ORBAN: Nuclearelectrica a reusit cresterea profitului cu 120 de milioane de lei

Nuclearelectrica SNN) a reusit o crestere a profitului de 120 de milioane de lei in primele sase luni ale acestui an comparativ cu primele sase luni din anul trecut, reiese din declaratiile de astazi ale primului ministru Ludovic Orban, care a facut o vizita oficiala la centrala de la Cernavoda.

Ludovic Orban, o noua vizita in judetul Constanta. Premierul participa diseara la inaugurarea investitiei lui Mohammad Murad de la Olimp

Vizita premierului Ludovic Orban in judetul Constanta incepe in dimineata zilei de joi, 23 iulie, la Centrala de la Cernavoda.

Este oficial. Ludovic Orban, avertisment de ultima ora. Ce se va intampla in Romania dupa 31 iulie. Toata lumea este obligata sa prezinte acest lucru

Momente de importanta maxima au avut loc miercuri, in sedinta de Guvern in care Ludovic Orban le-a cerut tuturor ministrilor sa stabileasca lista de proiecte care pot fi finantate in cadrul exercitiului financiar multianual european 2021-2027, profitand de faptul ca Romania are garantia, in urma deciziei Consiliului European, ca va beneficia de 80 de miliarde .

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

ştiri din Economie

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )