Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban: OUG privind esalonarea datoriilor acumulate de la starea de urgenta va fi publicata in Monitorul Oficial in cursul acestei zile sau marti (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: OUG privind esalonarea datoriilor acumulate de la starea de urgenta va fi publicata in Monitorul Oficial in cursul acestei zile sau marti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Ordonanta de Urgenta care prevede esalonarea datoriilor acumulate de la inceputul starii de urgenta si suspendarea si dupa 25 octombrie a executarilor silite va. continuă pe B1

CITU: Companiile au termen pana pe 15 decembrie sa faca cererea de reesalonare a datoriilor acumulate in starea de urgenta

Companiile vor avea termen pana pe 15 decembrie sa depuna cerere de reesalonare a datoriilor acumulate in perioada de la inceputul starii de urgenta si pana la 25 octombrie, pentru anul viitor, a declarat ieri ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, conform Agerpres.

Ordonanta privind esalonarea la plata a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind esalonarea la plata pe o perioada de cel mult 12 luni a obligatiilor fiscale principale si accesorii a caror scadenta era dupa data declararii starii de urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial.

LUDOVIC ORBAN: Imediat ce se vor incheia litigiile privind constructia corvetelor, suntem gata sa semnam contractul

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca de indata ce se vor incheia litigiile privind constructia celor patru corvete multifunctionale din programul de inzestrare a Armatei va putea fi semnat contractul cu castigatorul licitatiei.

LUDOVIC ORBAN, LA PARIS: Am semnat o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, cu o structura actualizata, ambitioasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Paris, ca a semnat alaturi de omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs in ceea ce priveste Parteneriatul strategic dintre cele doua tari, cu o structura actualizata, ambitioasa .

Ce se intampla cu circulatia pe timp de noapte. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de COVID-19. Ludovici Orban, anunt ingrijorator: libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata Ludovic Orban s-a aflat la Arad, sambata, unde a declarat ca se evalueaza posibilitatea .

Ludovic Orban: Evaluam o eventuala decizie privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte (VIDEO)

Sambata, premierul Ludovic Orban a declarat ca este in evaluare o decizie privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte, din cauza pandemiei generate de COVID-19. Grupul de Comunicare.

Ludovic Orban: Parteneriatul strategic cu Franta a fost intarit. Am semnat o noua foaie de parcurs, pe patru ani (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul vizitei oficiale de la Paris, ca a semnat impreuna cu omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu.

VIDEO Ludovic Orban, la Paris: Parteneriatul strategic cu Franta a fost intarit. Am semnat o noua foaie de parcurs, pe patru ani

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la Paris, ca a semnat impreuna cu omologul sau francez Jean Castex o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, care vizeaza evolutia relatiilor bilaterale pe urmatorii patru ani.

Se inchide circulatia pe timp de noapte in Romania? Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte , din cauza pandemiei de SARS-CoV-2. O decizie finala nu a fost, deocamdata, adoptata.

Ludovic Orban, anunt ingrijorator. Libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad,ca se evalueaza posibilitatea unei decizii privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte, in conditiile in care tot mai multe localitati au depasit pragul de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, inclusiv Capitala.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )