Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, despre rectificarea bugetara: Va trebui sa dramuim fiecare ban. Reevaluati foarte bine solicitarile VIDEO

Adevărul Adevărul,
Orban, despre rectificarea bugetara: Va trebui sa dramuim fiecare ban. Reevaluati foarte bine solicitarile VIDEO

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri inaintea sedintei de Guvern ca saptamana viitoare va fi adoptata rectificarea bugetara si ca este nevoie sa se dramuiasca fiecare ban, in contextul situatiei economice generate de pandemie. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Saptamana viitoare vom adopta rectificarea bugetara. Va trebui sa dramuim fiecare ban (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei de Guvern de vineri, ca saptamana viitoare Executivul va aproba rectificarea bugetara. El le-a cerut ministrilor sa analizeze atent fiecare solicitare de.

LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa dramuim fiecare ban si mai ales sa alocam resursele catre proiectele importante

Premierul Ludovic Orban a solicitat ministrilor ca pana sambata sa reevalueze foarte serios solicitarile pentru rectificarea bugetara deoarece doreste sa existe fundamentari solide pentru orice solicitare de bani. El a spus ca va trebui dramuit fiecare ban si alocate resurse catre proiectele importante.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE MAJORAREA CU 40% A PENSIILOR: Riscam sa intram in incapacitate de plata

Majorarea cu 40% a valorii punctului de pensie de la 1 septembrie 2020 reprezinta un risc major de intrare a tarii noastre in incapacitate de plata a afirmat, ieri, prim-ministrul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE DOSARUL 10 AUGUST: Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita

Premierul Ludovic Orban saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii dosarului 10 august. Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita, afirma el, citat de News. ro.

Ludovic Orban, despre dosarul 10 august: Cetatenii si justitia nu mai au nevoie de un alt dosar cu aceeasi soarta ca cele ale Mineriadelor si Revolutiei

Premierul Ludovic Orban, saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii Dosarului 10 august. Premierul considera ca adevarul despre incidentele din 10 august 2018 trebuie stabilit in justitie, adica de o instanta investita cu acest drept, de aceea apreciaza decizia de continuare a anchetei. Este inadmisibil ca la aproape doi ani de la evenimentele violente din Piata Victoriei, romanii inca nu au aflat adevarul despre responsabilii care au coordonat si dispus actiunea de reprimare a unei manifestatii care incepuse pasnic, a spus Orban, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Orban, despre infirmarea clasarii dosarului 10 august: Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice nu trebuie sa scape nepedepsita

Premierul Ludovic Orban saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii dosarului 10 august. Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita, afirma el.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )