Libnet.ro
UNICEF

12:31

Orban: Guvernul va acorda parintilor un sprijin de 75% din salariu in cazul suspendarii cursurilor intr-o scoala

Adevărul Adevărul,
Orban: Guvernul va acorda parintilor un sprijin de 75% din salariu in cazul suspendarii cursurilor intr-o scoala

Guvernul va acorda parintilor, in noul an scolar, un sprijin de 75% din salariu in cazul in care cursurile se suspenda intr-o anumita scoala pe motive ce tin de pandemia COVID-19, a declarat, joi, prim-ministrul Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

Orban: Guvernul va acorda parintilor un sprijin de 75% din salariu in cazul suspendarii cursurilor intr-o scoala

Guvernul va acorda parintilor, in noul an scolar, un sprijin de 75% din salariu in cazul in care cursurile se suspenda intr-o anumita scoala pe motive ce tin de pandemia COVID-19, a declarat, joi, prim-ministrul Ludovic Orban.

Se dau bani de la stat. 75% din salariu pentru mii de romani. Care este conditia

Se dau din nou bani de la stat, dupa cum a anuntat premierul Ludoic Orban, dar si presedintele Klaus Iohannis. Cei care vor primi 75% din salariu sunt parintii ai caror copii nu vor mai merge la scoala, din cauza cazurilor de coronavirus din localitatile lor. Parintii care vor fi nevoiti sa ramana cu copiii .

ORBAN: Un parinte primeste 75% din salariu pentru perioada suspendarii cursurilor intr-o scoala

Ludovic Orban a declarat ca unul dintre parinti poate sta acasa cu elevul, in perioada suspendarii cursurilor intr-o scoala si va primi 75% din salariu in acest interval de timp. Premierul a precizat ca masura va fi una locala, nu generala, asa cum a fost in perioada starii de urgenta, conform news. ro.

Ludovic Orban: Daca se suspenda cursurile, un parinte va avea posibilitatea sa stea acasa cu copilul si va primi 75% din salariu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca in cazul in care in unele localitati se va ajunge in situatia in care, dupa 14 septembrie, sa se supende cursurile din cauza numarului mare de cazuri de.

Ludovic Orban: Guvernul este preocupat de problemele din Valea Jiului si cauta sa gaseasca cele mai bune solutii, astfel incat zona sa aiba un viitor

Premierul Ludovic Orban a mers joi in Valea Jiului pentru a discuta cu minerii din zona si pentru a-i asigura pe acestia ca Guvernul se implica pentru a le rezolva problemele. Premierul a participat si la.

Ludovic Orban, veste buna pentru parinti! Ce se intampla daca se inchid scolile copiilor si cati bani vor primi

Ludovic Orban a anuntat joi ca unul dintre parinti ar putea beneficia de 75% din salariu pentru a ramane acasa cu copilul, in cazul in care scoala pe care o frecventeaza elevul se inchide din cauza cazurilor de Covid-19. Premierul a precizat ca masura va fi una locala, nu generala, asa cum a fost in perioada starii de urgenta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )