Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cuc vrea sa faca plangere penala impotriva fostului sef al CNAIR din cauza problemelor la Lotul 3 din Lugoj Deva

Adevărul Adevărul,
Cuc vrea sa faca plangere penala impotriva fostului sef al CNAIR din cauza problemelor la Lotul 3 din Lugoj Deva

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat joi ca va face plangere penala impotriva consultantului si a fostului director al CNAIR Narcis Neaga, din cauza modului in care au fost gestionate in ultimii ani problemele de pe Lotul 3 al Autostrazii Lugoj Deva. continuă pe Adevărul

Scandalul dintre service-uri si asiguratori: ASSAI vrea sa faca plangere penala pe numele celor care nu recunosc ca City Insurance nu poate plati daunele

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente ASSAI) sustine ca City Insurance este in mare dificultate financiara, in ciuda declaratiilor Autoritatii de Supraveghere Financiara privind solvabilitatea companiei.

Alexandru Cumpanasu, plangere penala impotriva INML: Cineva minte cu nerusinare!

Alexandru Cumpanasu va depune, luni, la Parchetului General o noua plangere impotriva Institutului National de Medicina Legala. Unchiul Alexandrei Macesanu va cere si audierea tuturor politistilor.

Plangere penala impotriva sotiei criminalului din Caracal. Avocat: Luiza si doamna Dinca au fost impreuna in acea casa

Avocatul familiei Luizei Melencu a anuntat marti, 27 august 2019, ca a depus o plangere penala pe numele sotiei lui Gheorghe Dinca, dupa ce s-au constatat mai multe inadvertente in declaratii, in urma coroborarii cu alte probe adunate in dosar.

Alexandru Cumpanasu, o noua plangere penala la Parchetul General

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat ca in cursul zilei de luni va merge la Parchetul General pentru a depune o noua plangere penala fata de INML. Potrivit acestuia, plangerea va.

Mort executat silit. Cum a luat instanta aceasta decizie la doua saptamani de la decesul fostului sef al OPC Vrancea

Judecatoria Focsani a incuviintat executarea silita a fostului sef al Oficiului pentru Protectia Consumatorului Vrancea Marian Bobocea la doua saptamani de la decesul acestuia an urma unui infarct.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )