Libnet.ro
UNICEF

08:30

Interminabila poveste a unei autostrazi vesnic neterminate: Lugoj - Deva. Cati kilometri ar putea fi inaugurati in 2019

Adevărul Adevărul,
Interminabila poveste a unei autostrazi vesnic neterminate: Lugoj - Deva. Cati kilometri ar putea fi inaugurati in 2019

Circa 43 de kilometri de autostrada gata de dat in circulatie sunt pastrati drept muzeu, de marti, din cauza contrelor dintre Compania de Autostrazi si constructori si nu se stie cand vor fi inaugurati. Astfel, in acest an, in Romania, exista posibilitatea sa avem zero kilometri noi de autostrada. continuă pe Adevărul

VIDEO 43 de kilometri de autostrada sunt aproape de deschidere. Cum arata acum loturile 3 si 4 de pe A1 Lugoj - Deva

Compania de Autostrazi desfasoara incepand de luni receptia lucrarilor pentru Loturile 3 si 4 ale autostrazii A1 Lugoj - Deva. Cei 43 de kilometri de autostrada, a caror lucrari au inceput de aproape sase ani, sunt aproape gata si ar putea fi deschise circulatiei zilele acestea. Odata deschise cele doua loturi, soferii vor avea autostrada continua de la Sibiu la granita de vest Nadlac) cu exceptia unei gauri de 13 km unde vor trebui construite niste tuneluri.

Autostrada Lugoj-Deva. API: Prostia, nemernicia, orgoliul stupid si incompetenta criminala au creat un urias muzeu de autostrada de 43 de km

Asociatia Pro Infrastructura critica refuzul Companiei de Autostrazi de a receptiona lucrarile pe lotul 3 al Autostrazii A1 Lugoj-Deva, spunand ca prostia, nemernicia, orgoliul stupid si incompetenta criminala au creat un urias muzeu de autostrada de 43 de km.

Autostrada Lugoj - Deva, un nou esec. Lotul 4 nu poate fi deschis circulatiei din cauza unei fisuri

Lotul 4 Lugoj Deva a fost receptionat dar pentru moment nu poate fi deschis circulatiei, a informat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Compania Nationala de Administrare a.

Autostrada Lugoj-Deva. Cuc promite ca Lotul 4 va fi dat in circulatie saptamana viitoare

Lotul 4 Lugoj-Deva va fi dat in circulatie saptamana viitoare, a declarat marti ministrul Transporturilor Razvan Cuc, aflat intr-o vizita pe loturile 3 si 4 ale Autostrazii Lugoj Deva.

Autostrada Lugoj - Deva. Ministrul Transporturilor spune ca Lotul 4 va fi deschis saptamana viitoare si ameninta cu rezilierea contractului pe Lotul 3

Lotul 4 Lugoj-Deva in lungime de 22 de kilometri va fi dat in circulatie saptamana viitoare, a declarat marti ministrul Transporturilor Razvan Cuc, aflat intr-o vizita pe loturile 3 si 4 ale Autostrazii Lugoj Deva. Despre Lotul 3, construit de spaniolii de la Comsa si care nu a fost receptionat pe motiv ca exista mai multe probleme de executie, Cuc a spus ca a fost transmisa o instiintare pentru a fi remediate defectele, cu termen de 10 zile. Cuc ameninta ca altfel contractul va fi reziliat, lotul va fi preluat de catre Compania de Drumuri si va fi deschis pana la finalul lunii.

Motivul neintelegerilor privind Lotul 3 al autostrazii Lugoj - Deva: Autoritatile cer garantie la lucrari de 10 ani in loc de patru Cuc: Compania spaniola santajeaza

Autoritatile de la Transporturi cer constructorului spaniol Comsa al Lotului 3 al autostrazii A1 Lugoj - Deva sa ofere o garantie a lucrarilor de 10 ani, in loc de patru cat e stipulat in contractul initial. Lotul se putea deschide, dar ambitia acestui constructor de a nu prelungi perioada de garantie) si practic de a aplica un santaj, a declarat ministrul Transporturilor Razvan Cuc. Acesta a precizat insa ca autostrada Lugoj-Deva ar putea fi deschisa traficului, iar problemele de executie indentificate pana in prezent ar putea fi remediate si dupa deschiderea circulatiei.

CNAIR a receptionat lotul 4 Lugoj Deva, dar spune ca drumul NU poate fi deschis circulatiei

Lotul 4 Lugoj Deva de pe A1, cu o lungime de 22 km, intre Soimus si Ilia, in judetul Hunedoara, a fost receptionat, dar nu poate fi deschis circulatiei, din cauza ca nu poate fi descarcat traficul, informeaza CNAIR, citeaza Mediafax. VIDEO 43 de kilometri de autostrada sunt aproape de deschidere. Cum arata acum loturile 3 si 4 de pe A1 Lugoj - Deva .

Autostrada Lugoj-Deva, tinuta inchisa pentru probleme minore. Razvan Cuc: Mergeti sa vedeti daca e bine pus gardul

Ministrul Razvan Cuc si seful CNAIR, Sorin Scarlat, au oferit explicatii despre neregulile constatate pe Lotul 3 al Autostrazii Lugoj - Deva, care au dus la amanarea inaugurarii celor 43 de kilometri de autostrada, programata la mijlocul lunii august.

Autostrada Lugoj-Deva. Cuc acuza constructorul Lotului 3 de santaj si ameninta cu rezilierea contractului

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc acuza constructorul Lotului 3 al Autostrazii Lugoj-Deva de santaj si sustine ca ii va da acestuia un termen pentru remedierea problemelor identificate, in caz contrar urmand sa rezilieze contractul.

Scandalul Lotului 3 din Autostrada Lugoj - Deva. Pro Infrastructura: Orgoliul stupid si incompetenta au creat un urias muzeu de autostrada de 43 de km Drula (USR): Povestea miroase a santaj si spagi

Lotul 3 din Autostrada A1 Lugoj - Deva nu a fost receptionat, Compania de Drumuri invocand probleme la lucrarile executate de spaniolii de la Comsa. in schimb, Lotul 4 realizat de romanii de la UMB a fost receptionat luni, insa acei 22 de km nu pot fi deschisi traficului pentru ca nodul rutier de la Ilia tine de Lotul 3 nereceptionat. Asociatia Pro Infrastructura acuza Compania de Drumuri ca blocheaza inutil receptia lotului 3 pe care, sustine ONG-ul, se poate circula in siguranta, iar eventualele probleme de executie ar putea fi remediate chiar si sub trafic. Pro Infrastructura publica si poze realizate marti chiar de pe traseul Lotului 3.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )