Libnet.ro
UNICEF

09:00

De ce nu se poate circula pe lotul 3 al Autostrazii Lugoj Deva. La ce riscuri i-ar fi expus pe soferi darea in folosinta

Adevărul Adevărul,
De ce nu se poate circula pe lotul 3 al Autostrazii Lugoj Deva. La ce riscuri i-ar fi expus pe soferi darea in folosinta

Compania de Drumuri a reziliat miercuri contractul pentru realizarea Lotului 3 al Autostrazii Lugoj Deva, considerand ca lucrarile efectuate nu respecta proiectul, punand in pericol participantii la trafic. continuă pe Adevărul

Situatia juridica a contractului aferent lotului 3 al Autostrazii Lugoj - Deva, anuntata astazi

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, sustine joi o conferinta de presa referitoare la situatia juridica a contractului aferent lotului 3 al Autostrazii Lugoj - Deva.

Asociatie: Tronsonul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva poate fi circulat. Cuc vrea doar extinderea garantiei la 10 ani

Controversatul Lot 3 din autostrada Lugoj - Deva, despre care constructorul spune ca este finalizat, iar ministrul Transporturilor ca nu poate fi dat circulatiei, este perfect folosibil, considera asociatia care monitorizeaza stadiul lucrarilor de infrastructura.

CNAIR a reziliat contractul lotului 3 al Autostrazii Lugoj-Deva: ESEC total dupa 6 ani de lucrari. VEZI DOCUMENTUL iN EXCLUSIVITATE (VIDEO)

Vesti proaste pentru soferii care mai sperau ca luna aceasta vor fi deschisi cativa kilometri din autostrada Lugoj - Deva la care se lucreaza din 2013. Compania de drumuri a reziliat contractul lotului 3, dupa ce.

Cuc vrea sa faca plangere penala impotriva fostului sef al CNAIR din cauza problemelor la Lotul 3 din Lugoj Deva

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat joi ca va face plangere penala impotriva consultantului si a fostului director al CNAIR Narcis Neaga, din cauza modului in care au fost gestionate in ultimii ani problemele de pe Lotul 3 al Autostrazii Lugoj Deva.

Contractul pentru Lotul 3 al autostrazii A1 Lugoj - Deva a fost reziliat ONG: Imaginati-va rezilierea unui contract al unei case unde mai trebuie pus un bec

Contractul cu spaniolii de la Comsa pentru cei 21 de km ai Lotului 3 A1 Lugoj - Deva a fost reziliat de catre autoritatile de la Drumuri, dupa mai multe zile de neintelegeri in care tronsonul gata de trafic sta inchis. Transporturile acuza unele lucrari nefinalizate si cereau zece ani de garantie in loc de patru pentru a face receptia lucrarilor si a deschide autostrada. Asociatia Pro Infrastructura spune ca rezilierea facuta acum la final e de neimaginat pentru profesionistii din domeniu, ca statul roman va pierde definitiv garantia de patru ani si ca vom avea multi ani de procese in urma carora riscam sa platim tot noi, contribuabilii romani, daune financiare de zeci de milioane constructorului.

Razvan Cuc, explicatii privind rezilierea contractul lotului 3 al Autostrazii Lugoj-Deva: CNAIR a emis o factura de penalitati pentru neremedierea unor neconformitati si pentru intarzieri (FOTO,VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a iesir joi intr-o conferinta de presa si a explicat decizia lauta cu o zi inainte privind rezilierea contractului pentru Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva. CNAIR a.

De ce a fost reziliat contractul pe Lotul 3 din A1 Lugoj-Deva - explicatiile ministrului Cuc. PLUS: Cand ar putea fi deschis traficul pe cei 21 de km

Contractul pentru cei 21 de km finalizati in proportie de 99% de pe Lotul 3 al autostrazii A1 Lugoj - Deva a fost reziliat pentru ca firma spaniola Comsa nu ar fi acceptat extinderea garantiei din contract de la patru ani la zece ani dupa ce autoritatile de la Transporturi au invocat 60 de neconformitati si probleme de executie de-a lungul timpului. Rezilierea, insa, presupune acum ca nu va mai exista nici macar cei patru ani initiali de garantie, insa autoritatile spun ca vor recupera banii prin penalitati. De ce s-a ajuns aici? Ministrul Cuc ameninta cu plangeri penale impotriva consultantului lucrarii angajat de CNAIR sa supervizeze), dar si impotriva managementului Companiei de Drumuri, precum fostii directori Neaga sau Ionita.

Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva ramane muzeu, deocamdata. CNAIR a reziliat contractul

Compania de Drumuri a reziliat contractul pentru lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva, anunta Asociatia Pro Infrastructura. Inaugurarea celor 21 de kilometri devine, astfel, incerta.

Autostrada Lugoj - Deva in impas. CNAIR a reziliat contractul Lotului 3. API: Cei 21 de kilometri puteau fi dati in trafic

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a reziliat contractul cu constructorul Lotului 3 al Autostrazii Lugoj - Deva.

Constructorul lotului 3 din autostrada Lugoj-Deva il acuza pe ministrul Cuc ca a reziliat abuziv contractul: Autoritatile au adus intentionat intarzieri in desfasurarea lucrarilor

Compania Comsa sustine ca lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva este finalizat si asteapta receptia pentru a fi dat in folosinta si il acuza pe ministrul Cuc a reziliat insa contractul intr-un mod absolut abuziv!. Antreprenorul acuza autoritatile romane ca au adus in mod intentionat au adus intarzieri in desfasurarea lucrarilor. De ce a fost reziliat contractul pe Lotul 3 din A1 Lugoj-Deva - explicatiile ministrului Cuc. PLUS: Cand ar putea fi deschis traficul pe cei 21 de km .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )