Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiect. Fermierii care angajeaza tineri someri vor putea primi pana la 6.000 de lei lunar

Adevărul Adevărul,
Proiect. Fermierii care angajeaza tineri someri vor putea primi pana la 6.000 de lei lunar

Companiile din sectorul agro-alimentar care angajeaza cu norma intreaga someri cu varsta cuprinsa intre 16 si 29 de ani vor beneficia lunar, pentru o perioada de maximum 18 luni, pentru fiecare persoana angajata din aceasta categorie, de o suma reprezentand echivalentul a 75% din salariul angajatului, dar nu mai mult de 2. 250 lei, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Fondurilor Europene. continuă pe Adevărul

Firmele si persoanele fizice vor putea amana plata taxelor pana la 25 decembrie. Alte masuri adoptate de Guvern

Executivul a decis prelungirea pana la 25 decembrie a perioadei in care nu se percep dobanzi si penalitati pentru obligatiile fiscale neachitate la termen, a caror scadenta s-a implinit dupa declansarea starii de urgenta, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). Potrivit acestuia, pana la 25 decembrie 2020 organele fiscale nu vor incepe executarea silita, dand posibilitatea debitorilor de a se decide cu privire la accesarea facilitatilor fiscale oferite corespunzator situatiei sale fiscale. Ambele masuri sunt intr-un singur proiect de OUG adoptat.

Produsele vegetale vor putea fi etichetate in continuare drept carnati sau burgeri, dar nu si drept iaurturi vegane, au decis eurodeputatii

Deputatii europeni au respins vineri un text pentru interzicerea denumirilor de friptura sau burger pentru produsele vegetariene fara carne animala, in timp ce au adoptat un amendament care interzice denumirile iaurt, branza sau smantana si comparatiile cu alimente care contin lapte pentru articole fara lapte animal, relateaza AFP.

Parintii isi vor putea lua zile libere platite in mai multe situatii de inchidere a scolilor

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementeaza acordarea de zile libere platite parintilor in mai multe situatii de suspendare a cursurilor. Actul normativ prevede acordarea zilelor libere platite si pentru alte situatii stabilite prin Hotararea Comitetului National pentru Situatii Speciale de urgenta sau ordin al ministrului educatiei si cercetarii, situatii care impun suspendarea temporara a cursurilor, cum ar fi, spre exemplu suspendarea cursurilor in timpul desfasurarii procesului electoral.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )