Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ziua fara datorii, un obiectiv catre care este recomandat sa tinzi!

Antena3 Antena3,
Ziua fara datorii, un obiectiv catre care este recomandat sa tinzi!

Ziua fara datorii este o sarbatoare pe care compania KRUK o propune an de an, incepand cu 9 ani in urma si in Romania, celor care cauta solutii pentru a economisi si pentru a-si asuma corect cheltuielile pe care le fac lunar. continuă pe Antena3

Care este cauza incendiului de la Sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt. Ultimele informatii

Cauza incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. O noua tragedie a zguduit Romania in aceasta seara, la cinci ani de la Colectiv. Un incendiu aparut in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Conform ultimelor informatii venite de la autoritati, bilantul se ridica la un total de 10 morti si alte 7 persoane in stare .

Femeia din zodiac pe care se bat barbatii. Care este cea mai dorita zodie din horoscop

Fiecare femeie merita dragostea sincera a unui barbat, care sa o apreecieze si sa o iubeasca. Orice barbat care isi doreste sa cucereasca o femeie trebuie sa inteleaga astfel de lucruri. Femeia din zodiac pe care se bat barbatii Dar dintre toate femeile zodiacului, una singura merita toata atentia si dorinta barbatilor. De altfel, eu .

Care este starea medicului erou de la Piatra Neamt. Ministrul Sanatatii: Are arsuri pe 70-75% din suprafata corpului

Medicul Catalin Denciu - care a fost grav ranit in incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt - este in stare stabila in acest moment, dar primele trei zile de tratament sunt critice, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El a precizat ca medicul are arsuri pe 70-75% din suprafata corpului. Reamintim ca duminica medicul a fost transferat la un spital din Belgia.

Rusia, prima reactie dupa victoria Maiei Sandu. Ce i-a transmis Vladimir Putin printr-o telegrama si care este pozitia Kremlinului

Rusia spera sa stabileasca o relatie de lucru cu Maia Sandu, a precizat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, luni, potrivit Reuters, in contextul in care candidata pro-europeana a castigat.

VIDEO Orban, despre cauzele incendiului de la SJU Neamt: Erau prevazute lucrari la instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea paturilor la ATI Care este situatia ranitilor

Medicul ranit grav in incendiul care a mistuit Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Floreasca, iar duminica dimineata va fi transferat in Belgia, iar ceilalti 6 raniti au fost dusi si ei cu ambulantele la spitalul modular de la Letcani, a anuntat premierul Ludovic Orban. El a spus ca nu pot fi facute speculatii privind cauzele incendiului si ca trebuie asteptat rezultatul anchetelor, dar ca din declaratiile managerului spitalului reiese ca acolo erau prevazute lucari la instalatii, cu argumentul de a creste numarul de paturi la terapie intensiva.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )