Libnet.ro
UNICEF

12:45

VALENTIN IONESCU (ASF): Piata de capital ajuta la o mai buna performanta macro-economica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VALENTIN IONESCU (ASF): Piata de capital ajuta la o mai buna performanta macro-economica

Piata de capital, prin mecanisme specifice, ajuta la o mai buna performanta macro-economica, iar in cele din urma castigatorii suntem noi toti, a declarat, astazi, Valentin Ionescu, director al Directiei de Strategie si Stabilitate Financiara din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai buna varza murata la butoi. Ingredientul secret pe care-l stiu gospodinele, e atat de simplu

Alimentele fermentate au o istorie indelungata in multe culturi, varza murata fiind unul dintre cele mai cunoscute exemple de feluri de preparate traditionale fermentate. Reteta pentru cea mai buna varza murata la butoi. Reteta varza murata la butoi Desi sauerkraut varza murata) este un cuvant german, felul de mancare nu a provenit din Germania. El .

Cea mai buna varza murata calita. Reteta este foarte simpla, la indemana tuturor

Varza calita este una dintre cele mai cunoscute retete traditionale romanesti. Ea poate fi o reteta complet vegetariana, dar poate fi gatita si cu carne de porc sau carnati. De asemenea, exista si doua moduri in care o poti prepara, cu varza proaspata sau murata. Reteta de varza calita varianta cu varza murata Ingrediente .

REVINE PE PIATA DATORIILOR DUPA MAI BINE DE UN AN Aramco pregateste o emisiune internationala de obligatiuni

Cel mai mare producator mondial de titei are nevoie de bani pentru plata dividendelor * Prabusirea pretului petrolului a taiat 27,5 miliarde de dolari din veniturile bugetare pe 2020 ale Arabiei Saudite Saudi Aramco, cea mai mare companie petroliera din lume, urmeaza sa revina pe piata obligatiunilor pentru prima data din aprilie anul trecut, incercand astfel sa finanteze un angajament de acordare de dividende in suma de 75 de miliarde de dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )