Libnet.ro
UNICEF

17:00

Bolt imprumuta 50 milioane euro de la Banca Europeana de Investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bolt imprumuta 50 milioane euro de la Banca Europeana de Investitii

Banca Europeana de Investitii BEI) a semnat acordarea unui imprumut de tip quasi equity linie de creditare dependenta de performantele companiei) de 50 de milioane de euro cu Bolt, platforma europeana de trans-port la cerere din Estonia. continuă pe Ziarul Bursa

Bolt imprumuta 50 milioane euro de la Banca Europeana de Investitii

Banca Europeana de Investitii BEI) a semnat acordarea unui imprumut de tip quasi equity linie de creditare dependenta de performantele companiei) de 50 de milioane de euro cu Bolt, platforma europeana de transport si ridesharing cu sediul central in Estonia.

Ropharma vrea sa ia un imprumut de 2 milioane euro de la ING Bank

Lantul farmaceutic Ropharma vrea sa ia, impreuna cu societatile Ropharma Logistic, Teo Health, Bioef si Aesculap Prod, un imprumut la termen de la ING Bank NV Amsterdam Sucursala Bucuresti in suma de 2 milioane euro pentru refinantarea unor investitii, informeaza News. ro.

Investitii de aproape 30 de milioane de euro la Spitalul Judetean Zalau. Care este cel mai amplu proiect

Sapte investii in valoare de aproape 30 milioane euro sunt in derulare la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, cea mai mare unitate spitaliceasca din judetul Salaj.

Guvernul Australiei: incendiile sunt un dezastru ecologic si aloca 50 de milioane de dolari australieni unui program de urgenta pentru fauna afectata

Guvernul Australiei a alocat luni 50 de milioane de dolari australieni 34,58 milioane dolari) unui program de urgenta destinat refacerii faunei, calificand incendiile de vegetatie din tara drept un dezastru ecologic care pune in pericol mai multe specii, inclusiv ursii koala si cangurii, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )