Libnet.ro
UNICEF

01:05

CONSILIUL CONCURENTEI: Romania exporta mai mult in tarile din Vestul Europei decat in Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CONSILIUL CONCURENTEI: Romania exporta mai mult in tarile din Vestul Europei decat in Est

Cea mai mare parte a exporturilor romanesti se indreapta catre tarile din vestul Europei, Franta, Germania, Italia si Regatul Unit absorbind 57% din bunurile si serviciile catre Uniunea Europeana si 44% din totalul exporturilor adica aproximativ 37,2 miliarde de euro pe parcursul anului 2018), rezultand totodata un excedent comercial de 3,8 miliarde de euro in raport cu aceste tari, a constatat Consiliul Concurentei in cadrul studiului privind comertul exterior al Romaniei si barierele existente pe pietele europene pentru exportatorii romani. continuă pe Ziarul Bursa

Romania exporta mai mult in tarile din vestul Europei decat in cele din est

Cea mai mare parte a exporturilor romanesti se indreapta catre tarile din Vestul Europei, Franta, Germania, Italia si Regatul Unit absorbind 57% din bunurile si serviciile catre Uniunea Europeana si 44% din totalul exporturilor adica aproximativ 37,2 miliarde de euro pe parcursul anului 2018), rezultand totodata un excedent comercial de 3,8 miliarde de euro in raport cu aceste tari.

Avans spectaculos pentru sectorul constructiilor. Romania, cea mai mare crestere din UE

Romania a inregistrat in luna aprilie cel mai mare avans al productiei in constructii din UE, fata de martie, si al doua cea mai mare crestere fata de aprilie 2018, arata Eurostat.

Consiliul Concurentei a castigat definitiv procesul cu Parmalat Romania

Consiliul Concurentei a anuntat astazi ca a castigat definitiv procesul cu Parmalat Romania, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a confirmat definitiv incalcarea Legii concurentei de catre Parmalat Romania prin participarea la o intelegere anticoncurentiala avand ca obiect intelegeri pentru fixarea preturilor intre retaileri si furnizorii acestora si a mentinut amenda aplicata companiei, in valoare de 269. 852 lei 61. 330 euro).

Consiliul Concurentei a castigat definitiv procesul cu Parmalat Romania, pe care o amendase cu aproape 270.000 lei

Consiliul Concurentei a anuntat miercuri ca a castigat definitiv procesul cu Parmalat Romania, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a confirmat definitiv incalcarea Legii concurentei de catre Parmalat Romania prin participarea la o intelegere anticoncurentiala avand ca obiect intelegeri pentru fixarea preturilor intre retaileri si furnizorii acestora si a mentinut amenda aplicata companiei, in valoare de 269. 852 lei 61. 330 euro).

SOC in ROMANIA! HORIA MOCULESCU a cedat! Din pacate, e ADEVARAT!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai celebri compozitori din Romania! Din pacate, anul trecut s-a confruntat cu cateva probleme medicale. Chiar el a vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Este vorba.

A murit cea mai batrana persoana din Europa. Ce varsta avea

A murit cea mai batrana persoana din Europa. Este vorba despre Maria Giuseppa Robucci, din Apulia, Italia, care avea 116 ani. De asemenea, Maria, cunoscuta si ca Nonna Peppa, era si a doua.

Decizie socanta! Pedofilul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala, lasat in libertate

Decizie socanta a magistratilor! Barbatul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala a fost lasat in libertate. Dupa numai o noapte petrecuta in spatele gratiilor, suspectul a fost lasat sa.

Cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea?

In Londra urmeaza a fi construita o noua piscina infinity, care poate fara indoiala sa concureze pentru titlul de cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea? .

Pui de URS, chinuit de mai multi romi din Brasov (VIDEO)

Un videoclip in care mai multi sateni din Augustin, judetul Brasov, se pare, chinuie un pui de urs, a fost postat pe un gup de protectia animalelor pe Facebook. in filmulet se vede puiul de urs, ingrozit, iar.

TAROM nu a mai avut profit din 2007 si nu da semne de revenire

Dupa mai bine de un deceniu de pierderi, TAROM, compania aeriana de stat, nu este deloc intr-o forma buna, potrivit unui raport intocmit de un auditor independent si adoptat pe 31 mai de Consiliul de Administratie al companiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )