Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN AL DOILEA TRIMESTRU DIN 2020 Economia UE si a zonei euro au inregistrat scaderi istorice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN AL DOILEA TRIMESTRU DIN 2020 Economia UE si a zonei euro au inregistrat scaderi istorice

In trimestrul doi din 2020, marcat de masurile de izolare din majoritatea statelor membre UE pentru a stopa raspandirea pandemiei coronavirus COVID-19), PIB-ul a inregistrat un declin de 12,1% in zona euro si de 11,9% in UE, comparativ cu precedentele trei luni. continuă pe Ziarul Bursa

IN AL DOILEA TRIMESTRU DIN 2020 Economia Germaniei a inregistrat un declin record de 10%

Economia Germaniei s-a contractat cu 10,1% in trimestrul doi din 2020, dupa o scadere de 2,2% in precedentele trei luni, cel mai sever declin inregistrat vreodata.

IN AL DOILEA TRIMESTRU DIN 2020 Orange a inregistrat o cifra de afaceri de 242 milioane euro

Grupul Orange anunta astazi rezultatele financiare pentru cel de-al doilea trimestru al anului 2020, disponibile la 30 iunie.

Economia UE si a zonei euro au inregistrat scaderi istorice pe fondul pandemiei de coronvirus

PIB-ul a inregistrat un declin de 12,1% in zona euro si de 11,9% in UE in trimestrul doi din 2020, in contextul masurilor de izolare din majoritatea statelor membre pentru a stopa raspandirea pandemiei.

Eurostat: Scaderi istorice pentru economia UE si a zonei euro, in al doilea trimestru

In trimestrul doi din 2020, marcat de masurile de izolare din majoritatea statelor membre UE pentru a stopa raspandirea pandemiei coronavirus COVID-19), PIB-ul a inregistrat un declin de 12,1% in zona euro si de 11,9% in UE, comparativ cu precedentele trei luni, arata datele preliminare publicate vineri de Eurostat, citate de Agerpres. Sunt cele mai semnificative scaderi de cand se publica aceste date, respectiv 1995.

Numarul utilizatorilor Spotify a crescut la 299 milioane in al doilea trimestru al anului

Numarul total de utilizatori activi lunar ai platformei Spotify a crescut in al doilea trimestru al anului la 299 de milioane, cu 29%, iar cel al abonatilor platitori, la 138 de milioane, cu 27%. in acelasi timp compania a inregistrat o crestere a costurilor operationale cu 48%, potrivit Variety, citat de news. ro.

Economia SUA a inregistrat cel mai sever declin de la Marea Recesiunev

Economia SUA a inregistrat in trimestrul doi din 2020 un declin record de 32,9%, a anuntat azi Departamentul american al Comertului, in urma colapsului cheltuielilor gospodariilor si a investitiilor companiilor, in timpul pandemiei de coronavirus COVID-19), conform Agerpres.

Bulgaria poate sta si pana la 15 ani in anticamera zonei euro. Bulgaria este departe de convergenta reala a veniturilor si de stabilitatea macroeconomica (presa)

Exista probabilitatea ca Bulgaria sa ramana destul de mult timp in anticamera zonei euro, pana devine membru real al acesteia, scrie publicatia Suma, citata de Rador. Aceasta depinde de factori geopolitici, dar in functie de conditiile economice aceasta perioada poate fi de 10-15 ani. Acest lucru a fost pronosticat pe Bloomberg TV Bulgaria de catre dr. Shteryo Nozharov, economist si lector la Universitatea de Economie Nationala si Mondiala de la Sofia. El a anuntat ca in cel mai recent raport de convergenta al Bancii Centrale Europene BCE) se vede ca criteriile legate de cifre nu vor mai fi importante. Potrivit acestuia, criterii precum sustenabilitatea convergentei si apropierea veniturilor sunt mai importante.

Renault a inregistrat pierderi de 7,3 miliarde de euro in primul semestru din 2020

Grupul auto francez Renault a raportat astazi pierderi nete record de 7,3 miliarde de euro 8,6 miliarde de dolari) in primul semestru din 2020, din cauza impactului pandemiei de coronavirus COVID-19).

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Radierile de firme au scazut cu peste 66%

Numarul firmelor radiate a scazut in primul semestru din 2020 cu 66,07%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, totalizand 23. 007 radieri.

Donald Trump cere amanarea alegerilor prezidentiale din 2020 pe motiv ca ar putea fi fraudate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut amanarea alegerilor prezidentiale din 2020 din noiembrie pe motiv ca votul prin corespondenta ar putea duce la fraudarea alegerilor, relateazaBBC. Seful.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )