Libnet.ro
UNICEF

05:45

IN FEBRUARIE Industria prelucratoare europeana a crescut cu cel mai bun ritm din ultimii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN FEBRUARIE Industria prelucratoare europeana a crescut cu cel mai bun ritm din ultimii trei ani

Industria prelucratoare a zonei Euro a crescut in luna februarie cu cel mai bun ritm din ultimii trei ani, potrivit indicatorilor finali Purchasing Managers and s Index PMI) publicati ieri de Markit Economics. Productia industriala si comenzile noi au crescut puternic pe fondul cererii mai mari la export, potrivit managerilor chestionati de Markit. continuă pe Ziarul Bursa

Globurile de Aur 2021 - Borat Subsequent Moviefilm, desemnat cel mai bun film - comediemusical

Lungmetrajul Borat Subsequent Moviefilm a castigat duminica seara, in cadrul celei de a 78-a editii a Globurilor de Aur, premiul pentru cel mai bun film la categoria comediemusical, potrivit contului de Twitter al evenimentului, noteaza Agerpres. Pelicula, regizata de Jason Woliner, cu Sacha Baron Cohen in rolul principal, a concurat la aceasta categorie cu filmele Hamilton, Music, Palm Springs, The Prom. in 2020, premiul la aceasta categorie a revenit productiei cinematografice Once Upon a Time. in Hollywood.

Globurile de Aur 2021 - Chadwick Boseman, cel mai bun actor intr-un film dramatic

Chadwick Boseman, decedat in 2020, a castigat postum premiul pentru cel mai bun actor intr-un film dramatic gratie rolului interpretat in pelicula Ma Raineys Black Bottom, duminica seara, in cadrul celei de a 78-a editii a Globurilor de Aur, potrivit contului de Twitter al acestor trofee decernate de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), scrie Agerpres. La aceasta categorie au fost nominalizati actorii Riz Ahmed Sound of Metal), Chadwick Boseman Ma Raineys Black Bottom), Anthony Hopkins The Father), Gary Oldman Mank), Tahar Rahim The Mauritanian).

Globurile de Aur 2021 - Schitts Creek a castigat premiul pentru cel mai bun serial-comediemusical

Productia de televiziune Schitts Creek s-a impus la categoria cel mai bun serial - comediemusical la cea de-a 78-a gala de decernare a Globurilor de Aur, organizata duminica seara la Los Angeles de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), potrivit contului de Twitter al evenimentului, relateaza Agerpres. La aceasta categorie au concurat serialele Emily in Paris, The Flight Attendant, Schitts Creek, The Great, Ted Lasso.

Digisport: Federer sau Nadal? Lindsey Vonn si-a ales favoritul: E cel mai bun, il admir!

Lindsey Vonn 36 de ani), una dintre cele mai valoroase schioare din istorie, urmareste tot ce se intampla in tenis. Retrasa din sport, americanca ramane o mare fana a sportului alb si urmareste lupta la varf din circuitul ATP. Lindsey Vonn a vorbit recent despre cel mai bun jucator din toate timpurile, dar l-a omis pe campionul de la Australian Open, Novak Djokovic.

Zlatan Ibrahimovica nominalizat cel mai bun fotbalist din istorie

Atacantul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic foto) a vorbit despre fotbalistul pe care il considera cel mai bun din toate timpurile.

VIDEOALEXANDRU BORCEA, PRESEDINTE ARIES: Cand mergem la targuri, standul Romaniei este cel mai mic

Atunci cand mergem la targuri internationale de export, standul Romaniei este cel mai mic, spune Alexandru Borcea, presedintele Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software ARIES).

Cel mai bine platit director: recompensa de 610 milioane de dolari intr-un singur an

Directorul general al fondului Blackstone Group, Stephen Schwarzman, a castigat anul trecut 610,5 milioane de dolari din dividende si alte recompense, devenind cel mai bine platit director din industria de private equity.

Cel mai mare producator de masti din Austria, acuzat ca a vandut masti ieftine din China drept produse austriece de calitate pentru profituri uriase Ce protest anti-masca pregatesc negationistii

Cel mai mare producator de masti din Austria se confrunta cu acuzatii grave, in contextul in care exista suspiciunea ca Hygiene Austria, o filiala a Palmers si Lenzing, ar fi schimbat pus eticheta Made in.

Consumul de ciocolata in Elvetia, la cel mai scazut nivel din ultimii 40 de ani

Ciocolata elvetiana nu a scapat de socul pandemiei: consumul unuia dintre produsele emblematice ale acestei tari alpine s-a topit anul trecut la cel mai scazut nivel din ultimii 40 de ani, potrivit AFP.

Cel mai mare fond suveran din lume a renuntat la intreg portofoliul de titluri de stat romanesti

Fondul suveran al Norvegiei, cel mai mare din lume, cu active de aproape 1,3 trilioane de dolari, a renuntat la intreg portofoliul de titluri de stat romanesti, concomitent cu reducerea expunerii pe actiunile.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )