Libnet.ro
UNICEF

13:15

GHEORGHE ZAMAN, IEN: Romania are prea multe taxe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GHEORGHE ZAMAN, IEN: Romania are prea multe taxe

Tara noastra are prea multe taxe, dar nu sunt benefice pentru ca ocupa si timp si costa ca sa le incasam, a declarat, ieri, directorul Institutului de Economie Nationala, Gheorghe Zaman, in cadrul unei conferinte. continuă pe Ziarul Bursa

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

Oprescu(Alpha Bank):Romania are una din cele mai aliniate legislatii in ceea ce priveste obligatiunile ipotecare

Romania are una din cele mai aliniate legislatii la cadrul creat de noua directiva a obligatiunilor ipotecare, iar nivelul de ajustare sau de transpunere va fi minimal, a declarat, miercuri, Sergiu Oprescu, presedintele Executiv Alpha Bank Romania, la evenimentul de listare la BVB a primei emisiuni de obligatiuni ipotecare din Romania, potrivit Agerpres. Directiva obligatiunilor ipotecare la nivel european este o directiva care a fost negociata si inchisa, ca dosar, in timpul mandatului Romaniei la presedintia Consiliului si probabil ca va intra in vigoare in septembrie - octombrie anul acesta. Ca atare, noi suntem extrem de bine pusi la punct cu ceea ce se va intampla prin transpunerea acestei directive in legislatiile nationale, a spus Sergiu Oprescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )