Libnet.ro
UNICEF

11:31

MACRO NEWSLETTER 03 august 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER 03 august 2020

Preturile de consum din Belgia si-au accelerat cresterea anuala si in iulie 2020, pana la 0,7%, de la 0,6% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,2%, dupa o crestere de 0,1% in luna anterioara. continuă pe Ziarul Bursa

Macro Newsletter 31 Iulie 2020

Creditul de consum din Marea Britanie si-a accelerat scaderea anuala in iunie 2020, pana la 3,6%, de la 3% in luna precedenta, pe fondul unei stagnari lunare, iar creditul ipotecar si-a temperat cresterea anuala pana la 3%, de la 3,1% in luna precedenta, pe fondul unei noi cresteri lunare de 0,1%.

Horoscop zilnic: marti, 4 august 2020. O zodie castiga o suma mare de bani

Astrologii au facut horoscopul pentru ziua de marti, 4 august 2020. Vestile sunt bune pentru marea majoritate a zodiilor, cu exceptia capricornilor si sagetatorilor. Horoscop zilnic: marti, 4 august 2020. O zodie face o achizitie importanta Astrologii au facut horoscopul zilei de marti, 4 august 2020. Vestile nu sunt deloc bune pentru doua dintre zodii.

Superstitii luna august 2020. in ce zile NU este bine sa te certi

In acest articol iti vom prezenta superstitiile lunii august, astfel incat sa stii in ce zile nu este bine sa te certi, cand sa eviti calatoriile, precum si care sunt sarbatorile lui gustar. Care sunt traditiile lunii august in popor, luna august mai este cunoscuta si drept gustar, augustru, maselar, ori secerar. intrucat cele mai .

Horoscop august 2020. Cele mai fericite zodii in aceasta perioada

Horoscopul lunii august vine cu vesti bune petru multe zodii. Unii vor face calatorii, altii vor primi oaspeti de seama si vor descoperi partea foarte frumoasa a vietii, pe cand altii vor fi mustruluiti bine la locul lor de munca. Asa arata horoscopul lunii august pentru fiecare zodie in parte Berbec Berbecii au o luna .

Filme Netflix august 2020. Ce filme poti vedea luna aceasta pe celebra platforma online

Vesti bune pentru iubitorii de filme. Netflix vine in luna august 2020 cu peste 130 de filme si seriale noi. Lista este variata, iar cinefilii vor avea de unde sa aleaga. Pe celebra platforma urmeaza sa fie.

Vremea 3-6 august 2020. Dupa zile de canicula, vremea schimba foaia! Va fi racoare in aceste zone din tara

Vremea 3-6 august 2020. in regiunile vestice vremea se va racori, miercuri. Cerul va avea innorari temporar accentuate, vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, posibil grindina si cantitati mai importante de apa.

Horoscop saptamanal, 3-9 august 2020. Cariera, dragoste, sanatate si bani previziunile saptamanii

Astrologii au facut horoscopul pentru saptamana 3-9 august 2020. Astfel, nativii pot afla din randurile de mai jos ce se va intampla cu cariera, dragostea, precum si cu sanatatea si bani lor, in urmatoarea perioada. Horoscop saptamanal, 3-9 august 2020. Dragoste, cariera, sanatate si bani. Care sunt previziunile saptamanii Astrologii prevad in horoscopul pentru saptamana .

Horoscopul de weekend 31 Iulie 2 August 2020. Afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste

Va prezentam horoscopul pentru weekendul 31 iulie-2 august. Multe dintre zodii sunt cu gandul la distractie ssi asi vor pune planurile in practica, pe cand altele nu-si mai vad capul de atata treaba. Asa arata horoscopul pentru weekendul 31 iulie 2 august pentru fiecare zodie Berbec Berbecul isi va surprinde partenerul de viata, dupa .

Horoscopul zilei, luni, 2 august 2020. Zodia care risca sa ramana fara bani

Ultima zi a saptamanii aduce nereguli pentru zodiile Fixe. Taur, Leu, Scorpion si Varsator nu isi pot duce la indeplinire toate planurile din cauza unor situatii neasteptate. Cel mai puternic energetic de careu intre Soarele din Leu si Uranus din Taur vine cu situatii neprevazute si tensionate. Horoscop, luni, 2 august 2020 Berbec Se anunta .

Calendar crestin ortodox august 2020. Sarbatorile cu cruce rosie si postul Adormirii Maicii Domnului

Luna august aduce nu numai unul din posturile importante ale anului religios, dar si trei sarbatori majore ale ortodoxiei. Calendar crestin ortodox august 2020. Sarbatorile cu cruce rosie Pe 6.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )