Libnet.ro
UNICEF

18:00

MFP: Prima emisiune de titluri de stat Fidelis din acest an va fi lansata extrem de curand

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP: Prima emisiune de titluri de stat Fidelis din acest an va fi lansata extrem de curand

Prima emisiune de titluri de stat Fidelis din acest an va fi lansata extrem de curand, a spus astazi Diana Popescu, director in Ministerul Finantelor, in cadrul unui eveniment organizat de Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

ANCOM: incasarile la bugetul de stat rezultate din vanzarea intregului spectru de frecvente 5G ar putea depasi 3,6 miliarde de lei

Incasarile la bugetul de stat rezultate din vanzarea intregului spectru de frecvente 5G ar putea depasi lejer 3,6 miliarde de lei 720 milioane de euro), calculat la un pret total de pornire de 2,5 miliarde de le.

Virgil Popescu: Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta din zona de nord a litoralului (VIDEO)

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anuntat, luni seara, pe B1 TV, ca in acest an va fi extrasa prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra. Acest lucru se va intampla in zona de nord a.

VIRGIL POPESCU: Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta

Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta de compania Black Sea Oil and Gas din perimetrul Aurora, iar din zacamantul Neptun Deep probabil ca acest lucru se va intampla in anul 2025, a declarat, luni seara, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )