Libnet.ro
UNICEF

20:32

PwC: 53% dintre directorii generali din Romania estimeaza o incetinire a cresterii economice globale in 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PwC: 53% dintre directorii generali din Romania estimeaza o incetinire a cresterii economice globale in 2020

Mai mult de jumatate dintre directorii generali ai companiilor globale estimeaza pentru 2020 o scadere a ritmului de crestere economica, in comparatie cu 29% cat considerau acest lucru anul trecut, potrivit raportului PwC CEO Global Survey, lansat recent in cadrul reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos. continuă pe Ziarul Bursa

PwC: Aproximativ jumatate dintre directorii generali din Romania estimeaza o incetinire a cresterii economice globale in 2020

Mai mult de jumatate dintre directorii generali ai companiilor globale estimeaza pentru 2020 o scadere a ritmului de crestere economica, in comparatie cu 29% cat considerau acest lucru anul trecut, potrivit raportului PwC CEO Global Survey, lansat recent in cadrul reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos.

O cantareata din Romania nu isi va boteza copilul. Motivul este uluitor

Adina Postelnicu 40 de ani) si iubitul ei, Glance 29 de ani) pregatesc de zor marea petrecere pe care o vor da in cinstea venirii pe lume a fetitei lor, Zaynab Maria. O cantareata din Romania nu isi va boteza copilul Desi, fiica Adinei de la Heaven a implinit patru luni, aceasta nu va avea .

Situatia actuala a sistemului de pensii din Romania si perspectivele acestuia

In Romania traiesc, in prezent, 5,2 milioane pensionari, conform Institutului National de Statistica. Numarul salariatilor activi este de 5,6 milioane, aceasta cifra nu include functionarii publici si personalul din sistemul de ordine publica si aparare. Cota CAS este de 25% si se aplica la salariul brut. Spre Pilonul I pensia publica) este directionat un procent de 21,25%, spre Pilonul II pensia privata obligatorie), 3,75%. Acest sistem public) este sustenabil doar cand numarul angajatilor il depaseste pe cel al pensionarilor.

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

Cititul la scoala, obligatoriu: solutia ministrului pentru analfabetismul functional din Romania

Romania se confrunta cu o problema foarte mare cand vine vorba de numarul celor care ies de pe bancile scolii si sunt analfabeti functional. Ministerul Educatiei are o idee pentru ameliorarea situatiei. La finele anului trecut, un raport PISA a atras atentia asupra unei situatii foarte grave in ceea ce priveste invatamantul din Romania. Documentul .

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene va formula in 31 martie concluziile in procesele intentate de instante din Romania privind MCV si Sectia speciala

Avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene va formula in 31 martie concluziile in procesele intentate de instante din Romania privind obligativitatea recomandarilor MCV si controversata sectie de anchetare a magistratilor. Pledoariile in primele procese intentate de magistrati romani la CJUE s-au incheiat marti, opinia majoritara fiind in sensul desfiintarii Sectiei speciale. Un punct de vedere contrar a fost sustinut de Consiliul Superior al Magistraturii, reprezentat la CJUE de catre avocatul clujean Radu Chirita.

MUZICA POPULARA din Romania, in DOLIU! A MURIT maestrul MARIN CONSTANTIN!

Lumea artistica din Romania, in doliu! A murit maestrul Marin Constantin, fost dirijor al Ansamblului Profesionist Doina Oltului.

Piata de media din Romania va ajunge la 514 milioane de euro

Piata de media din Romania va creste, in acest an, cu 5,5% comparativ cu anul 2019, pana la valoarea.

Volumul tranzactiilor imobiliare din Romania a depasit un miliard de euro

Volumul investitiilor imobiliare din Romania a depasit borna de un miliard de euro in 2019, fiind cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )