Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU MCKINSEY: Jumatate dintre consumatorii romani au inregistrat o reducere a veniturilor si a economiilor in ultima perioada

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU MCKINSEY: Jumatate dintre consumatorii romani au inregistrat o reducere a veniturilor si a economiilor in ultima perioada

71% dintre romani spun ca daca isi pierd locul de munca se pot baza pe economii de pana in 25. 000 lei la nivel de gospodarie Actuala criza COVID-19 a surprins romanii intr-o pozitie financiara fragila, astfel incat peste 50% dintre consumatori afirma ca situatia lor financiara curenta este precara sau oarecum vulnerabila si doar 20% dintre ei se asteapta la o imbunatatire a acesteia in viitorul apropiat, potrivit studiului Financial Pulse Survey, realizat de biroul local al McKinsey and Company. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU Aproape jumatate dintre romani nu vor merge in concediu, in 2020

Patru din zece romani 44%) care aleg sa nu mearga in vacanta in 2020 au afirmat ca au luat aceasta decizie pentru ca nu se simt in siguranta din cauza pandemiei.

Criza COVID-19 ii gaseste pe jumatate dintre romani intr-o situatie financiara precara (sondaj McKinsey)

Actuala criza COVID-19 a surprins romanii intr-o pozitie financiara fragila, astfel incat peste 50% dintre consumatori afirma ca situatia lor financiara curenta este precara sau oarecum vulnerabila si doar 20% dintre ei se asteapta la o imbunatatire a acesteia in viitorul apropiat, potrivit Financial Pulse Survey, realizat de biroul local McKinsey Company. Acelasi sondaj arata ca aproape jumatate 43%) dintre consumatori considera economia locala drept slaba si se asteapta ca starea acesteia sa se inrautateasca in urmatoarele trei luni. Mai mult, romanii sunt pesimisti si in ceea ce priveste durata crizei economice: cea mai semnificativa parte 30%) a acestora estimeaza o perioada de 1-2 ani, pe cand 19% se asteapta la o durata de pana la 3 ani.

Criza COVID si situatia financiara a romanilor: Aproape 50% dintre consumatori au inregistrat o reducere a veniturilor - sondaj

Actuala criza COVID-19 a surprins romanii intr-o pozitie financiara fragila, astfel incat peste 50% dintre consumatori afirma ca situatia lor financiara curenta este precara sau oarecum vulnerabila si doar 20% dintre ei se asteapta la o imbunatatire a acesteia in viitorul apropiat, potrivit unui sondaj realizat de o companie de specialitate.

STUDIU Aproape jumatate din romani nu merg in vacanta anul acesta

Cum se raporteaza romanii la concediu pe timp de pandemie? Aproape jumatate din respondentii la un studiu realizat de OLX afirma ca nu vor merge in nicio vacanta anul acesta, 38% din respondenti planuiesc cel putin un concediu, in timp ce 17% nu au luat inca o decizie.

THE LANCET: Jumatate dintre pacientii covid asistati respirator au murit in Germania

O cincime dintre pacientii cu covid-19 a murit din cauza noului coronavirus in spitalele germane, iar mortalitatea a atins peste jumatate 53%) in cazul personalor asistate respirator, releva un studiu publicat miercuri, relateaza AFP, citat de news. ro.

Jumatate dintre tinerii din Romania si-au pierdut motivatia in timpul starii de urgenta

Un studiu Insights PulseZ arata ca peste 60% dintre tinerii din Romania s-au plictisit acasa in peri.

Studiu: Peste 50% dintre tinerii din Romania si-au pierdut increderea si motivatia in perioada starii de urgenta

Peste 60% dintre tinerii din Romania s-au plictisit acasa in perioada starii de urgenta, iar 56% dintre ei si-au pierdut increderea si motivatia in fortele proprii. in plus, intreruperea brusca a activitatilor cotidiene a condus la dezechilibre emotionale pentru unii dintre ei, porivit studiului Insights PulseZ.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )