Libnet.ro
UNICEF

20:45

Fashion Days Black Friday. 12 piese cu preturi ce au luat-o la vale

Antena3 Antena3,
Fashion Days Black Friday. 12 piese cu preturi ce au luat-o la vale

Fashion Days Black Friday 2018. Magazinul online fashiondays. ro a anuntat deja catalogul online care contine o serie de produse pe care romanii le vor putea cumpara la preturi mult reduse incepand din aceasta seara. continuă pe Antena3

Fashion Days Black Friday. Reducerile se infierbanta pana la 90%

Fashion Days Black Friday. Magazinul online fashiondays. ro da startul campaniei de Black Friday 2018 inca din seara zilei de joi, 15 noiembrie.

Fashion Days Black Friday. Am aflat primele 6 oferte la incaltaminte

Fashion Days Black Friday. A mai ramas extrem de putin timp pana cand magazinul online fashiondays. ro va incepe campania de Vinerea Neagra 2018.

CATALOGUL eMAG de BLACK FRIDAY 2018 are preturi socant de mici, iar surpriza nu este doar asta. Ce a pregatit magazinul de ziua reducerilor

Catalogul eMAG Black Friday 2018 aduce milioane de produse la preturi reduse. Da, este vorba chiar de ordinul milioanelor, pentru ca anula acesta eMAG are in total trei milioane de oferte speciale pregatite pentru Vinerea Neagra a reducerilor. Ce-i drept, interesul romanilor pentru Black Friday a crescut foarte mult de la an la an, doar [] .

A inceput Black Friday la Fashion Days! 36 de ore de reduceri neintrerupte

Fashion Days Black Friday a inceput pe siteul fashiondays. ro la putin timp dupa ora 19. De acum incolo, iubitorii de fashion din Romania se pot bucura de 36 de ore de reduceri neintrerupte.

Black Friday la PC Garage: preturi atat de bune, ca faci credit imediat

PC Garage are oferte excelente de Black Friday. in prezent, magazinul e controlat de eMAG, dar si-a pastrat ofertele bune pentru PC-uri, gameri si accesorii. Iata ce a pregatit acum. PC Garage,.

Black Friday cu reduceri de pana la 90%. Ce mai promite Fashion Days

Fashion Days incepe anul acesta Black Friday mai devreme, pe 15 noiembrie. O sa ai acces la reduceri prin aplicatie. Reducerile vor varia, dar cele mai mari vor ajunge pana la 90%. Daca ai.

Black Friday 2018: Fashion Days spune ca va avea 1,5 milioane de articole vestimentare n oferta si totul va dura 36 de ore

Fashion Days, unul dintre cei mai mari retaileri online de pe piata locala, anunta ca Black Friday va incepe joi seara si va tine 36 de ore, stocul promis fiind cu 50% mai mare decat anul trecut. Compania spune ca va avea in oferta geci cu discount de peste 80% si ceasuri cu reducere de 60%.

De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la pret de 3*

Luxul pe careti-l poti permite!Acesta este sloganul Sensodays. ro, magazinul online care, de Black Friday, intre 16 si 19 noiembrie 2018, te asteapta cu preturi avantajoase la peste 100 de branduri premium.

Black Friday si preturile la eMAG: ce zice seful eMAG despre fluctuatii

Inainte de Black Friday 2018, revine in atentie o intrebare: de ce fluctueaza preturile eMAG? Seful magazinului online a explicat ce se intampla, de fapt, si ce ar trebui sa stie.

Black Friday la eMAG: 6 produse cu preturi exceptionale

Black Friday la eMAG incepe in mai putin de 24 de ore, iar mai jos gasesti sase produse pe care sa fii cu ochii maine dimineata. Ca de obicei, eMAG promite reduceri consistente pentru unele.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )