Libnet.ro
UNICEF

10:15

O maimuta a provocat o pana de curent la nivel national in Kenya

Adevărul Adevărul,
O maimuta a provocat o pana de curent la nivel national in Kenya

O maimuta a provocat o pana de curent la nivel national in Kenya, dupa ce a cazut pe un transformator la una dintre cele mai mari centrale hidroelectrice din tara, a anuntat compania Kenya Electricity Generating KenGen), relateaza Bloomberg. continuă pe Adevărul

O maimuta a intrat intr-o hidrocentrala si a declansata o pana de curent nationala in Kenya

Pana de curent la nivel national ce a lovit marti Kenya a fost cauzata de o maimuta ce a actionat un releu la un transformator de la o hidrocentrala, ducand la pierderea a peste 180 de megawati din retea, a informat producatorul de energie KenGen, citat de Reuters.

O maimuta a cauzat o pana de curent la nivel national in Kenya

O maimuta a cauzat, accidental, o pana de cutrent de proportii in Kenya. Animalula intrat, marti, intr-o hidrocentrala si a oprit accidental intreaga alimentare cu energie electrica a.

Rezultate partiale: PSD este marele castigator la nivel national. 13% intre Firea si Nicusor Dan

PSD se situeaza pe primul loc la nivel national, cu 37,62%, urmat de PNL, care a obtinut 32,80%, si ALDE, cu 5,74%, dupa centralizarea voturilor in aproape 98% din sectiile de votare. in Capitala, Gabriela Firea a ajuns la un scor de 37,62%, urmata de Nicusor Dan, cu 29,93%, potrivit datelor furnizate de BEC, dupa centralizarea voturilor din 71% din sectii.

ANOFM: 22.774 locuri de munca vacante la nivel national

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) pune la dispozitia persoanelor aflate in cautarea oportunitatilor de angajare un numar de 18. 395 de posturi vacante la nivel national, informeaza un comunicat publicat pe site-ul institutiei.

Petre Toba: Situatia la nivel national privind riscul de inundatii s-a normalizat. S-au evacut preventiv 133 de persoane din zone inundabile

Petre Toba, ministrul de Interne, a anuntat ca ultimele avertizari au expirat si situatia la nivel national s-a normalizat. Ministrul de Interne a precizat ca in ultimele doua saptamani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )