Libnet.ro
UNICEF

09:00

Aurul, la cel mai mare nivel din ultimii sase ani. Cat costa gramul la BNR

Adevărul Adevărul,
Aurul, la cel mai mare nivel din ultimii sase ani. Cat costa gramul la BNR

Cursul de schimb pentru aur a atins miercuri un nou maxim al ultimilor sase ani, fiind stabilit la 181,3376 lei, in crestere de la 179,3925 lei marti, arata datele afisate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Aurul, la cel mai mare nivel din ultimii opt ani. Cat costa gramul la BNR

Cursul de schimb pentru aur a atins miercuri un nou maxim al ultimilor opt ani, fiind stabilit la 181,3376 lei, in crestere de la 179,3925 lei marti, arata datele afisate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

HOROSCOP saptamana 18-24 februarie 2019. Vine cel mai mare eveniment al lunii februarie si e o data la 50 ani!

Iata horoscopul saptamanal 18-24 februarie 2019 ; vin cele mai importante evenimente astrale ale lunii februarie, cele ce vor schimba total energia si vibratia activa a tuturor. De departe, cel mai mare.

Cel mai mare centru de refugiati din Romania ar urma sa se construiasca la Crevedia, langa ferma de pui. Viceprimar: E pamflet deocamdata

Romania ar putea avea un nou centru de refugiati. De data aceasta se vorbeste de un centru care va putea gazdui pana la 500 de oameni, fiind, astfel, cel mai mare din tara. Acesta s-ar putea construi la Crevedia, langa fermele Avicola Crevedia.

Cel mai rapid tren din India s-a stricat imediat dupa inaugurare

Cel mai rapid tren din India s-a strucat dupa prima sa calatorie, la o zi dupa ce a fost inaugurat de premierul Narendra Modi. Trenul de mare viteza de productie indiana - Vande Bharat Express - se intorcea.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 FEBRUARIE Purcari Wineries - cel mai rentabil emitent din BET

Marcand un salt al pretului de 9,76%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 - 18 februarie, titlurile producatorului de vinuri Purcari WINE) reprezinta actiunile cu cel mai ridicat randament din cadrul indicelui BET, al celor mai tranzactionati cincisprezece emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a marcat o crestere de 5,4%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 FEBRUARIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere de 2,78%, in raport cu moneda euro, in intervalul 7 - 14 februarie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a consemnat o crestere de 0,74%, in perioada mentionata.

Curs BNR: Euro se apropie de 4,75 lei. Aurul, la cea mai ridicata valoare din iulie 2016

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, o noua crestere pentru moneda europeana de 0,17% fata de nivelul atins luni. Aurul a urcat pana la cel mai mare nivel din iulie 2016 pana in prezent.

Cea mai mare minciuna din istorie: ce cauta doi daci in gradinile faimosului Versailles

Dupa 1990, in Romania au inceput a circula doua imagini cu statui aflate in gradinile ceui mai faimos palat din lume, Versailles, precum si explicatiile ca ele reprezinta doi daci aristocrati, doi.

A murit barbatul care a oferit cel mai faimos sarut din istorie. Povestea lui George Mendonsa

Barbatul care apare intr-una dintre cele mai cunoscute fotografii din toate timpurile,cea in care un marinar saruta o asistenta medicala, in Times Square, a murit. George Mendonsa avea 95 de ani.

Alarmant! Acesta este cel mai mare inamic al sanatatii inimii

Supararea, tristetea dar mai ales un nivel ridicat de stres in organism afecteaza in mod negativ intre organismul. Specialistii sustin insa ca cea mai afectata este inima, explicati fiind aceea ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )