Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bursa online si unul dintre cele mai mari randamente potentiale pentru investitii

Adevărul Adevărul,
Bursa online si unul dintre cele mai mari randamente potentiale pentru investitii

Fiecare dintre noi doreste sa obtina in schimbul banilor pe care ii cheltuie sau ii investeste randamentul maxim. Investitiile la bursa cu atat mai mult se caracterizeaza prin acest deziderat, deoarece de-a lungul vremii s-a demonstrat ca furnizeaza unul dintre cele mai mari randamente posibile. continuă pe Adevărul

Tunelul alpin al dezbinarii - De ce Franta si Italia se cearta pentru unul dintre cele mai scumpe proiecte feroviare europene

Tunelurile sunt printre cele mai complicate lucrari de infrastructura si, daca acum 160 de ani un tunel de 4 km era ceva fantastic, in prezent cele mai lungi au peste 50 km si gazduiesc trenuri ce ruleaza si cu 200 km/h. Un mega-tunel de 8,6 miliarde euro care a inceput sa fie construit pe linia Torino - Lyon a starnit certuri in politica italiana, dar si intre Franta si Italia, tari a caror relatie s-a racit mult. Sustinatorii spun ca tunelul va scoate sute de mii de camioane de pe sosele, iar opozantii spun ca este o uriasa risipa de bani publici bazata si pe minciuni. insa lucrurile nu sunt deloc simple pentru calea ferata ce costa 150 milioane euro/km.

Romnul Ciprian Manolescu, distins cu unul dintre cele mai importante premii n matematica

Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii l-a felicitat pe romanul Ciprian Manolescu, profesor de matematica la Universitatea California din Los Angeles UCLA) care a castigat Premiul E. Moore Research Article Prize pe anul 2019. Cercetatorul roman a castigat Premiul Moore pe 2019 pentru articolul sau intitulat Pin 2) - equivariant Seiberg-Witten Floer homology and the triangulation conjecture, publicat in Journal of the AMS.

Kia face cercetari in domeniul electro-mobilitatii pe cele mai mari piete din Europa

Kia Motors Europe a demarat campania de cercetare Electric Mission, desfasurata in cele mai mari piete de automobile electrice din Europa de Nord, in parteneriat cu compania de cercetare si consultanta auto World Shopper.

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in fuctie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in functie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

A 15-A EDITIE A IMOB: Producatorii romani se extind pe piata de mobilier din Orientul Mijlociu

La Istanbul a avut loc la sfarsitul lunii ianuarie a 15-a editie a IMOB, considerat a fi unul dintre cele mai mari targuri de mobilier din lume, desfasurat pe o suprafata de 150. 000 mp unde au expus peste 600 de firme, inregistrand aproximativ 122. 000 de vizitatori din peste 120 de tari.

FOTO VIDEO Expozitia Westminster Kennel Club, unul dintre cele mai prestigioase concursuri canine din Statele Unite

Prima expozitie a Clubului Canin Westminster a avut loc pe 8 mai 1877, fiind astfel al doilea cel mai indelungat eveniment sportiv din Statele unite, dupa Kentucky Derby, care a avut prima editie in 1875. C competitia anuala participa sute de caini din toate colturile tarii.

Un fotograf roman a participat la unul dintre cele mai ciudate si lungi festivaluri din lume, care are lor in Nepal. Femeile tin post pentru bunastarea conjugala

Marius Tudor si-a facut un obicei din a calatori pe tot Globul si de a surprinde in obiectiv diverse evenimente, de la viata de zi cu zi a localnicilor si pana la evenimente mai putin cunoscute pentru occidentali, dar extrem de importante pentru comunitatile locale.

Care sunt telefoanele care emit cele mai mari radiatii. iPhone si HTC sunt in top (FOTO)

Aproape toata lume aare un telefon inteligent, dar putini se gandesc la riscuri. Potrivit cercetatorilor, multe dintre smartphone-urilede pe piata se apropie destul de mult de limita teoretica de 1,6-.

Viata de caine, una dintre cele mai de succes carti de copii

Dupa succesul cartii ilustrate pentru copii, Povestea lucrurilor, K281;stutis Kasparavi269;ius revine cu un nou titlu pe placul celor micim Viata de caine, care spune povestea unui catel satul sa mai fie catel. Cartea este unul dintre cel mai bine vandute titluri de la Editura.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )