Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani ncaseaza statul din dividende suplimentare

Hotnews Hotnews,
 Cati bani ncaseaza statul din dividende suplimentare

Guvernul incearca, in ultima perioada, sa obtina venituri din fel de fel de surse pentru a nu ajunge in situatia depasirii deficitului bugetar de 3%. Noua rectificare bugetara arata cateva cifre despre care HotNews. ro a scris pe 30 iulie. Atunci estimam ca statul ar putea incasa din dividende suplimentare inca aproximativ 2 miliarde lei. Bineinteles, luasem in calcul dividende suplimentare mai mici, gandindu-ne ca nu vor stoarce la maxim companiile, iar restul de bani sa vina din dividende trimestriale. continuă pe Hotnews

De unde mai scoate Guvernul bani pentru a acoperi gaurile din buget: Cere Nuclearelectrica sa majoreze sumele pentru dividende suplimentare/ Compania ramne fara rezervele necesare retehnologizarii obligatorii a reactorului 1 de la Cernavoda

Guvernul obliga Nuclearelectrica sa scotoceasca prin toate conturile pentru a gasi si mai multi bani de dividende suplimentare. Initial, Nuclearelectrica a anuntat ca va repartiza actionarilor, pe final de an, dividende suplimentare in valoare de 238 milioane de lei, fiind convocata o sedinta AGA pe 10 decembrie. insa, Ministerul Energiei, in calitate de actionar majoritar, nu s-a multumit cu aceasta suma si cere companiei mai mult: 485,4 milioane lei. Ministerul cere ca plata dividendelor sa fie facuta rapid, pe 28 decembrie 2018, cu doar cateva zile inainte de finalul anului. Reamintim ca toate companiile profitabile cu capital de stat sunt obligate de guvern sa distribuie dividende suplimentare, pentru a acoperi deficitul bugetar. Si Romgaz este obligata sa distribuie mai mult decat a fundamentat.

EA este cea mai bine platita cantareata din lume! A DETRONAT multi artisti! Wow, cati BANI castiga! Te asteptai la asta?

Potrivit topului realizat de catre revista Forbes, cea mai bine platita cantareata din lume este Katy Perry! Aceasta a inregistrat cele mai mari venituri in anul 2018, scrie Ciao. ro. Artista a sustinut.

Cati bani au cheltuit romanii de Black Friday: aproape jumatate dintre cumparaturi au fost de la eMag

Valoarea totala a tranzactiilor realizate in ziua de Black Friday a depasit un miliard de lei, aproape jumatate din valoare reprezentand cumparaturile facute pe platforma eMag.

Locuri de munca in strainatate. Cati bani ofera angajatorii din Danemarca si Portugalia la cules de mazare

Somerii din judetul ialomita care doresc sa lucreze in strainatate pot opta pentru o slujba in Danemarca sau Portugalia. Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Ialomita, promoveaza oferta unui angajator din Danemarca de 200 locuri de munca 100 locuri pentru Danemarca si 100 locuri pentru Portugalia), pentru munca sezoniera, cules de mazare, campania 2019.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )