Libnet.ro
UNICEF

14:47

Curs valutar. Euro atinge un nou maxim istoric

Antena3 Antena3,
Curs valutar. Euro atinge un nou maxim istoric

Cursul de schimb leu/euro a atins joi un nou maxim istoric, de 4,6890 lei, ca urmare a unei cresteri de 0,13% fata de miercuri, arata datele afisate de Banca Nationala a Romaniei BNR). Aceasta este a treia zi de. continuă pe Antena3

Curs valutar BNR astazi, 17 ianuarie: euro ajunge la un nou maxim istoric in fata leului romanesc

Deprecierea leului pare de neoprit. In sedinta de joi, euro a atins inca un maxim istoric in fata leului, al cincilea intr-o singura saptamana. Din cele mai recente sase sedinte ale pietei valutare, doat intr-una leul s-a apreciat in fata euro.

Curs valutar BNR astazi, 15 ianuarie: euro urca la un nou maxim istoric fata de leu

Moneda nationala s-a depreciat, din nou, marti, pe piata valutara de la Bucuresti, pana la un nou minim istoric in raport cu euro. Cu o zi in urma, leul s-a apreciat usor, dupa trei zile de recorduri negative, insa nu a reusit sa mentina acest avantaj.

Leul continua sa SLABEASCA, in timp ce Euro atinge un nou nivel MAXIM

Joi, cursul de schimb leu-euro a atins un nou maxim istoric, de 4,6890 lei, ca urmare a unei cresteri de 0,13% fata de miercuri, arata datele afisate de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de.

Leul atinge un nou minim istoric n raport cu euro. Cursul stabilit de BNR: 4,6822 lei/euro

Leul s-a depreciat marti cu 0,51 bani 0,11%) fata de euro, ajungand din nou la un minim istoric in raport cu moneda unica europeana, cursul stabilit de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de 4,6822 lei/euro.

Moneda nationala, la un nou minim istoric n raport cu euro

Leul isi continua deprecierea in raport cu euro, cursul stabilit de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind miercuri de 4,6830 lei/euro - un nou minim istoric.

CURS VALUTAR. Leul, la un nou minim istoric fata de euro. Dolarul sare si el

Leul s-a depreciat marti cu 0,51 bani 0,11%) fata de euro, ajungand din nou la un minim istoric in raport cu moneda unica europeana, cursul stabilit de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de.

Curs valutar BNR astazi, 16 ianuarie: deprecierea leului continua pana la un nou minim istoric

Leul continua sa se deprecieze in raport cu moneda unica europeana, inregistrand un nou minim istoric. In ultimele cinci sedinte ale pietei valutare, cu o singura exceptie, euro a doborat record dupa record.

Curs valutar BNR astazi, 14 ianuarie: leul se apreciaza usor in fata euro, dupa trei zile de minime istorice!

Leul a recuperat ceva din terenul pierdut in a doua parta a saptamanii trecute in fata euro, cand cursul a inregistrat trei maxime istorice consecutive, si s-a apreciat usor in sedinta de luni. In schimb, moneda nationala s-a depreciat in raport cu.

ştiri din Economie

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2976 seconds )