Libnet.ro
UNICEF

17:15

CURSUL VALUTAR. Euro a atins un nou maxim istoric

Antena3 Antena3,
CURSUL VALUTAR. Euro a atins un nou maxim istoric

Euro continua sa creasca si atinge un nou nivel record. Miercuri, 9 ianuarie, euro a atins pragul de4,6722 lei, care a depasit precedentul record, de4,6695 lei, stabilit in 21. continuă pe Antena3

Curs valutar BNR astazi, 22 ianuarie: scaderea leului continua! Nou maxim istoric pentru euro!

Leul slabeste tot mai mult in fata euro, cursul ajungand la un nou MAXIM istoric. De altfel, incepand din data de 7 ianuarie, euro a crescut in fiecare zi, cu o singura exceptie, doborand record dupa record in fata monedei romanesti. Pe cale de.

LEUL SE PRABUSESTE! Euro atinge un nou MAXIM ISTORIC

Leul s-a prabusit. Euro isi continua cresterea accelerata spre 4,8 lei. Banca Nationala a Romaniei a cotat moneda europeana, vineri, la un nou maxim istoric de4. 7648 lei. Si dolarul american.

Curs valutar SOC! EURO ATINGE UN NOU MAXIM ISTORIC

Euro creste, miercuri, la un nou maxim istoric. Banca Nationala a Romaniei a cotat moneda europeana la 4. 7569 lei. Si dolarul american urca. Acesta a fost cotat la 4. 1883 De asemenea, francul elvetian a.

Cursul valutar: Euro se vinde si cu peste 4,85 lei la bancile comerciale

Euro se vinde, joi, si cu peste 4,85 lei la bancile comerciale din Romania, iar, pe piata interbancara, a ramas peste nivelul de 4,76 lei. Banca Nationala a Romaniei a anuntat,.

Dezastru pentru romanii cu rate in euro. Cursul a explodat! E un nou maxim istoric

Euro continua sa creasca si atinge un nou nivel record. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri,un curs de referinta de 4. 7569 lei, aceasta fiind a zecea oara, in luna ianuarie, cand.

Euro s-a apreciat la un nou maxim istoric - 4,7648 lei

Dolarul a crescut cu 1,51 bani in fata monedei nationale. *Francul a urcat la 4,2213 lei Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,7648 lei pentru moneda europeana, in apreciere cu 0,79 bani, comparativ cu sedinta anterioara, cand euro a fost cotat la 4,7569 lei.

Cursul valutar: Euro se vinde si cu peste 4,85 lei la bancile comerciale

Euro se vinde, joi, si cu peste 4,85 lei la bancile comerciale din Romania, iar, pe piata interbancara, a ramas peste nivelul de 4,76 lei.

EURO ajunge la un nou nivel RECORD! Dolarul CRESTE si el

Leul isi continuadeprecierea in monedei europene. Euro a depasit inca de luni pragul psihologic de 4,7 si isi continua cresterea. Cursul de schimb leu/euro a atins marti un nou maxim istoric, de.

CURS VALUTAR. Euro continua sa creasca si atinge un nou nivel record

CURS VALUTAR 22 ianuarie 2019. Banca Nationala a Romanieia anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7142 lei, aceasta fiind a noua oara, in luna ianuarie, cand euro atinge un nou nivel record.

PIATA VALUTARA Euro s-a apreciat la 4,7142 lei, leul atingand un nou minim istoric

Leul a continuat sa se deprecieze ieri, in raport cu euro, atingand un nou minim istoric. Banca Nationala a Romaniei a afisat, ieri, un curs de 4,7142 lei/moneda europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )