Libnet.ro
UNICEF

19:17

Mark Zuckerberg pierde aproape 17 miliarde ntr-o clipa dupa ce actiunile Facebook au scazut cu 20%

Hotnews Hotnews,
 Mark Zuckerberg pierde aproape 17 miliarde ntr-o clipa dupa ce actiunile Facebook au scazut cu 20%

Averea lui Mark Zuckerberg a scazut miercuri seara tarziu cu 16,8 miliarde de dolari, dupa ce actiunile gigantului social media au scazut cu 20% la ora 5. 37 p. m. in New York. Daca lucrurile se mentin la fel la inchiderea tranzactiilor la bursa din New York de joi, el va cadea de pe locul 3 pe locul 6, pe indicele Bloomberg Billionaires. De asemenea, i-ar sterge castigurile de 13,7 miliarde de dolari pentru acest an, lasandu-l cu mai putin de 70 miliarde de dolari, scrieBloomberg. continuă pe Hotnews

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg, pierde aproape 17 miliarde ntr-o clipa dupa ce actiunile au scazut cu 20%

Averea lui Mark Zuckerberg a scazut miercuri seara tarziu cu 16,8 miliarde de dolari, dupa ce actiunile gigantului social media au scazut cu 20% la ora 5. 37 p. m. in New York. Daca lucrurile se mentin la fel la inchiderea tranzactiilor la bursa din New York de joi, el va cadea de pe locul 3 pe locul 6, pe indicele Bloomberg Billionaires. De asemenea, i-ar sterge castigurile de 13,7 miliarde de dolari pentru acest an, lasandu-l cu mai putin de 70 miliarde de dolari, scrieBloomberg.

Guvernul Dancila adanceste risipa bugetara: deficit urias pe 6 luni, de aproape 15 miliarde de lei. Consiliul UE ne-a somat sa reducem cheltuielile

Deficitul bugetar s-a adancit intr-o singura luna cu aproape 7 miliarde de lei, de la 8,14 miliarde de lei in primele cinci luni din an, la aproape 15 miliarde de lei, dupa cum arata datele publicate seara tarziu de Ministerul Finantelor, asa cum se intampla de cateva luni incoace.

Guvernul Dancila adanceste risipa bugetara: deficit urias pe 6 luni, de aproape 15 miliarde de lei

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele sase luni cu un deficit de 14,97 miliarde lei, 1,61% din Produsul Intern Brut PIB), fata de 2,21% cat era programat, de peste doua ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata datele publicate joi pe site-ul Ministerului Finantelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )